Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Jul 25, 2014 7:54 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: multiple reference image
PostPosted: Fri May 17, 2013 10:30 am 
Offline
Member

Joined: Fri May 17, 2013 5:19 am
Posts: 18
Hi,

I discover the system accept multiple reference at the bottom box. Is it possible to use different stitching reference for different section in the footage? The distance to object may be varying with time and we may want to treat them separately. Thx

Regards,
KC


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 17, 2013 10:55 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Posts: 3311
Location: Salzburg
kclai wrote:
Hi,

I discover the system accept multiple reference at the bottom box. Is it possible to use different stitching reference for different section in the footage? The distance to object may be varying with time and we may want to treat them separately. Thx

Regards,
KC

I do interprete the docu exact in this way. so multiple reference panos are possible to reflect different onscene Locations (changing indoor/outdoor in the Video, street<->tunnel, any possible distance Change to the object in mainfocus of the Scene as you did write...

see "Creating and editing the reference panorama ": http://www.autopano.net/wiki-en/action/view/Autopano_Video_-_Workflow

Georg

_________________
pages: gigapixel.at - jedermann.at - My Equipment


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 17, 2013 10:57 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5865
Location: Francin, France
Yes, you can have several reference and for each reference, decide to render only a part of the timeline.
It is then up to you to glue every rendering together.
---
Of course, the idea behind is to offer you a real timelime, with keypoint, etc.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 17, 2013 2:13 pm 
Offline
Member

Joined: Fri May 17, 2013 5:19 am
Posts: 18
AlexandreJ wrote:
Yes, you can have several reference and for each reference, decide to render only a part of the timeline.
It is then up to you to glue every rendering together.
---
Of course, the idea behind is to offer you a real timelime, with keypoint, etc.

Hi Alex,

Can you tell more about how to do it? The doc didn't talk much about it, thx

-- update:
I tried to hit "Stitch as Gopro" when the time slider was set to another position, a new ref TIF set was generated at the side of the first ref image, but it seems like the new ref was being ignored when I render the video. What should I do if I want the extra ref be effective?

Regards,
KC


Last edited by kclai on Mon May 20, 2013 4:33 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group