Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Jul 26, 2014 4:10 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Oct 28, 2013 12:31 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Oct 28, 2013 10:17 am
Posts: 48
Hi,
I turned on the sound option in the config in panoshoot.
Now I can't open the settings again and the screen is stuck on the "run session" screen.
The joystick still works though
I don't know if it has anything to do with the setting I changed.

I'm connected directly to panoshoot with windows\chrome

Any help?
Thanks,
Shai


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 28, 2013 12:42 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Oct 28, 2013 10:17 am
Posts: 48
I tried now to open it in explorer and it seems to work!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 31, 2013 8:10 am 
Offline
Member

Joined: Tue Sep 04, 2012 7:01 am
Posts: 32
Location: Columbia, MO
shais wrote:
I tried now to open it in explorer and it seems to work!


Glad to hear that you figured it out.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group