Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Oct 25, 2014 5:15 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: #98 Help need
PostPosted: Wed May 08, 2013 3:16 pm 
Offline
Member

Joined: Thu May 02, 2013 8:49 am
Posts: 47
I cannot establish a internet connection for update with #98. Only LAN connection is working... :(

Manual updating is not possible, because i cannot find the file on panashoot website yet...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 08, 2013 3:36 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Jan 09, 2013 5:14 am
Posts: 69
Location: Florida, USA
Hi Markus.
You only need connect your Panoshoot to your Wi-Fi network.

The update is handled by the user device, not by the Panoshoot module for security reasons. Panoshoot will never access internet by himself.
In order to update your Panoshoot, your “browser” (and not Panoshoot) needs to have access to internet.
If you have a firewall or proxy or other security controller mechanism in your network path to internet, you don’t need open any port or create a special communication path to internet for Panoshoot. You only need check that your browser has internet access.

How to check if you have the right setup on your device:
1- Open your browser and open the Panoshoot website
2- Open a new browser tab or window and navigate to your favorite website.
If you can navigate on both pages, you are ready for the update. Go to settings and update your Panoshoot.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 08, 2013 4:28 pm 
Offline
Member

Joined: Thu May 02, 2013 8:49 am
Posts: 47
Hi Javier,

in #97 it was working well.

In #98 panoshoot can't establish a internet connction as well.

My WiFi-router has internet connection - of course! Steering the panoshoot over the ip (given from router) is NO problem.
But if i drop the button "updates" panoshoot displays "Internet connection required".

Could it be a bug or an hardware issue? I've had terrible problems about WiFi signal with #96.


Regards

Markus


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 08, 2013 5:22 pm 
Offline
Member

Joined: Thu May 02, 2013 8:49 am
Posts: 47
Problem solved!!!

After reseting the router it works :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 08, 2013 6:53 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Jan 09, 2013 5:14 am
Posts: 69
Location: Florida, USA
Glad to hear about it.
Thanks for the feedback.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group