Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Jul 29, 2014 6:03 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Feb 26, 2012 1:11 am 
Offline
New member

Joined: Sun Feb 26, 2012 1:00 am
Posts: 1
Reopened a kpt I made with an earlier version. Got a hotspot tooltip with a comma "," inside.
Compile and run locally as SWF.
When passing the mouse over the hotspot, the console appears with message "error: textstyle "XXX" not found" with XXX= text forwarding the comma in my tooltip.
Now replace the comma with anything else "-" it works...
Not a blocking one, but it seems to be a regression (was working in earlier version - couldn't say which one)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 27, 2012 8:42 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Posts: 1590
Hello,

You are true, this regression is due to a bug fix on quotes and double-quotes characters .
I'll open an issue on this bug.

But a workaround exists, since we fixed the bug on quotes :-)
Just add quotes or double-quotes at beginning and end of your tooltip.

Gérald

_________________
Your User Account, Kolor Documentation, Kolor Youtube Channel


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group