the floor plan does not appear.  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
jabvisual
New member
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 20, 2014 5:30 pm

the floor plan does not appear.

by jabvisual » Sun Jul 20, 2014 5:36 pm

Best regard.

By building a virtual tour, and append a floor plan, it appears in implementing constructed see last view. But when run from the HTML file, the floor plan does not appear. Neither appears when the HTML is mounted on the final page. Few days ago I sent the question to your support group, to which I have referred to the FORUM, and FAQ, but some say that there pluguins like floor plan, not seen when the HTML file directly ejucuta. The problem is that it is not running or when mounted directly on the final page. I've seen the tutorial videos on how to attach the floor plan, and is exactly what I'm doing. so much so, I repeat again, when I run last made ​​with see view, the plane appears, but then no. It is a program error. I must do something further? thank you very much.

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14268
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: the floor plan does not appear.

by mediavets » Sun Jul 20, 2014 6:59 pm

jabvisual wrote:Best regard.

By building a virtual tour, and append a floor plan, it appears in implementing constructed see last view. But when run from the HTML file, the floor plan does not appear. Neither appears when the HTML is mounted on the final page. Few days ago I sent the question to your support group, to which I have referred to the FORUM, and FAQ, but some say that there pluguins like floor plan, not seen when the HTML file directly ejucuta.

Welcome to the forum...

That is true.

http://www.autopano.net/wiki-en/action/ ... ur_offline

The problem is that it is not running or when mounted directly on the final page. I've seen the tutorial videos on how to attach the floor plan, and is exactly what I'm doing. so much so, I repeat again, when I run last made ​​with see view, the plane appears, but then no. It is a program error. I must do something further? thank you very much.


So...can we view the online tour? What is the URL?

What browssr are you using to view the tour and on which OS?

no avatar
jabvisual
New member
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 20, 2014 5:30 pm

Re: the floor plan does not appear.

by jabvisual » Sun Jul 20, 2014 7:18 pm

This is the URL

http://www.arquitecturayconcreto.com/ay ... soles.html

I'm using google chrome and explorer windpws, and neither works.

my client needs to mount the floor plan of the place and can not do it is insert.

Thank you for your help

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14268
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: the floor plan does not appear.

by mediavets » Sun Jul 20, 2014 7:52 pm

jabvisual wrote:This is the URL

http://www.arquitecturayconcreto.com/ay ... soles.html

I'm using google chrome and explorer windows, and neither works.

my client needs to mount the floor plan of the place and can not do it is insert.

Thank you for your help


I did not find a Panotour tour at this URL.

no avatar
jabvisual
New member
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 20, 2014 5:30 pm

Re: the floor plan does not appear.

by jabvisual » Sun Jul 20, 2014 7:57 pm

On the right side at the bottom to click on 360 apto modelo

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14268
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: the floor plan does not appear.

by mediavets » Sun Jul 20, 2014 8:08 pm

jabvisual wrote:On the right side at the bottom to click on 360 apto modelo


You seem to be trying to display the tour in a lightbox - I think that's the problem. You may have noticed that fullscreen function doesn't work either.

The best way to add a tour to a page is to use an iframe:
http://www.autopano.net/wiki-en/action/ ... Publishing

http://www.autopano.net/wiki-en/action/ ... n.27t_work

no avatar
jabvisual
New member
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 20, 2014 5:30 pm

Re: the floor plan does not appear.

by jabvisual » Sun Jul 20, 2014 8:40 pm

It could then be sure that my client can access its route with the map if assembled not as a light box if not in the manner indicated in the Link and there is no problem with the software at the time of the virtual tour? thank you very much.


Return to Panotour bugs & discussion 1.8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests