Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Jul 29, 2014 11:51 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Dec 10, 2012 3:51 pm 
Offline
New member

Joined: Mon Dec 10, 2012 3:30 pm
Posts: 2
Hi,

I hope there is someone who can help me with the following:
I'm trying to embed a panotour into a website for one of our clients.
Because the don't have a lot of hosting space i'm putting all their files on
a different host. All works well except on a ipad/iphone.

Im keep on getting a error that the remote .xml file (in this case the index.xml)
can't be loaded or parsed.

Can't find anything wrong with my embeding code cause in all browsers and on any desktop
the tour is working fine.

I'm getting the idea that it's a java script issue. Is there anyone who
managed to host the files somewhere else and link from another host to those files
and made it working on a ipad/iphone? Or is there anyone with more knowledge about java
who can confirm that it is a problem with java and how to solve it?

Thanks for your help/ideas/suggestions :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 10, 2012 4:01 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13603
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Welcome to the forum...

I think this thread on the krpano forum may answer your question?:
http://krpano.com/forum/wbb/index.php?page=Thread&threadID=5401

_________________
Andrew Stephens
Nikon D40, Nikkor 10.5mm fisheye, Sigma 8mm f3.5 fisheye, Nikkor 18-55/50/35mm lenses, Nodal Ninja 5 Lite, Nodal Ninja 4 with R-D16, Agno's MrotatorTCS short.
Nikon P5100, CP5000, CP995, FC-E8, WC-E63,WC-E68, TC-E2, Kaidan Kiwi 995, Bophoto pano bracket, Agno's MrotatorA.
Merlin/Orion robotic pano head + Papywizard on Nokia 770/N800/N810 and Windows 8/XP/2K.


Last edited by mediavets on Mon Dec 10, 2012 4:02 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 10, 2012 4:07 pm 
Offline
New member

Joined: Mon Dec 10, 2012 3:30 pm
Posts: 2
Great thanks for the fast reply.

Seems to be the same issue. Going to work on it now.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group