Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Thu Oct 30, 2014 5:44 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Oct 16, 2012 12:55 am 
Offline
New member

Joined: Tue Oct 16, 2012 12:32 am
Posts: 7
In a PTP tour, I'm trying to create a hotspot to a html file, and I'm getting the following error when I try to run the tour on my browser (Chrome):

"FATAL: //tours/mazza1206/html_mazza.html - loading error (IO error)"

This html file is located in the tour's root directory (and in the project's local \build folder). The context menu says that the html codes "are limited", so I really stripped down the html to see if it'll work:

html file vers 1 code:
<p>Test text for Mazza tour.</p>

...and...
html file vers 2 code:
</head>
<body>
<p>Test text for Mazza tour.</p>
</body>
</html>

Both html files return the same error. Figured it's either my file placement or my html code.

Any ideas?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 16, 2012 1:01 am 
Offline
New member

Joined: Tue Oct 16, 2012 12:32 am
Posts: 7
Never mind... I figured it out.

As it turns out, you need to list the full and proper URL including domain in the >Hotspot Properties>Link dialogue. My mistake was that I was using a relative reference for the html file in the tour's root folder.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group