ERROR: plugin(logo4) loading error: virtualtourdata/graphics/logo4.gif  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
eacapture
Member
 
Posts: 16
Joined: Thu Apr 05, 2012 3:36 pm
Location: Brasil

ERROR: plugin(logo4) loading error: virtualtourdata/graphics/logo4.gif

by eacapture » Wed Oct 10, 2012 7:09 pm

Hello, I have this problem lately.
When I view the IPHONE, gives this error.
Can you help me?
ERROR: plugin(logo4) loading error: virtualtourdata/graphics/logo4.gif



User avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 5082
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia

by Destiny » Thu Oct 11, 2012 3:17 am

Hi... Have you checked to see if your logo4.gif grahic is located in "virtualtourdata/graphics/logo4.gif" folder... It might be as simple as uploaded the missing gif graphic...

You can test to see if it can be found by adding the prefix to the virtualtourdata >>> folder.. Meaning the full url to that gif....If it doesn't open in a brower, then its missing or not placed in the right folder....

Destiny...
Primary School Teacher - Hobby Virtual Tours and 3D/360 Object/Product Photographer - Our aim is to create a 3D/360 Virtual Tour Shop/Store with links to 3D/360 degree products. My gear, VR Drive II - D90 - Nikon 10.5 fisheye - Nikon D800 with Nikon-Nikkor 14-24 - NOVOFLEX Magic Balance - Acratech GP Ball-head - Nodal Ninja 4 + RD-16 Rotor - Manfrotto 190CXPRO4 Carbon Fiber Tripod :) :)

no avatar
eacapture
Member
 
Posts: 16
Joined: Thu Apr 05, 2012 3:36 pm
Location: Brasil

by eacapture » Thu Oct 11, 2012 3:00 pm

Destiny. Not solved.
LOGO4.GIF is there in the folder virtualtourdata.
I can see the tour in Google Chrome and Internet Explorer, with no problems
Only when I see the Iphone or the Ipad is that this problem appears!
http://www.capturezapp.com.br/360/Porta_Paletes/build/virtualtour.html

User avatar
Destiny
Moderator
 
Posts: 5082
Joined: Mon Apr 26, 2010 11:55 pm
Location: Australia

by Destiny » Thu Oct 11, 2012 9:17 pm

OK.. Very strange... One thing was of concern is how long the logos took to load on my Mac.. but at least they were there.. I am sure that the logo is an feature option in iPhones but not 100% certain.. Also, I am not sure why it is saying it cannot find the plugin.. There is no krpano plugin and ptp, is a generic plugin.. I am sure it should be there as part of the default build..

Anyway.. I can only suggest you try a few things.. One, make sure your file names and file extension are not in upper case.. sometimes that has issues..

Also, there are different versions of gif's, I suggest you borrow a gif from the krpano folder, and test that.. if it works, then your gif format is at fault.. I know of at least 3 different formats of gif.. Also, if its an available option, empty your cache.

Destiny..
Last edited by Destiny on Fri Oct 12, 2012 11:47 am, edited 1 time in total.
Primary School Teacher - Hobby Virtual Tours and 3D/360 Object/Product Photographer - Our aim is to create a 3D/360 Virtual Tour Shop/Store with links to 3D/360 degree products. My gear, VR Drive II - D90 - Nikon 10.5 fisheye - Nikon D800 with Nikon-Nikkor 14-24 - NOVOFLEX Magic Balance - Acratech GP Ball-head - Nodal Ninja 4 + RD-16 Rotor - Manfrotto 190CXPRO4 Carbon Fiber Tripod :) :)

no avatar
eacapture
Member
 
Posts: 16
Joined: Thu Apr 05, 2012 3:36 pm
Location: Brasil

by eacapture » Mon Oct 22, 2012 6:45 pm

Solved!!
The logo was a file of Corel, which was very large. I just exported the logo smaller. and it worked!
Thank you Destiny for try to help me!!!


Return to Panotour bugs & discussion 1.8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest