Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Thu Aug 28, 2014 2:30 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Aug 02, 2012 10:09 am 
Offline
Member

Joined: Fri Jul 24, 2009 8:32 pm
Posts: 51
Created a simple three image tour. Edited the desctiptive text, added links, saved. Turned on the stacked thumbnails - only one image showed up in the list. Even though three were visible in the layout. Saved, closed, opened. Only one image was there - with the defined hotspots, although they led nowhere.
This is really getting to be a pain. I have not been able to create a SINGLE tour without bugs, corrupted or trashed files. What gives?!?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 02, 2012 10:32 am 
Offline
Member

Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Posts: 7705
Location: Duesseldorf, Germany
RickDrew wrote:
Created a simple three image tour. Edited the desctiptive text, added links, saved. Turned on the stacked thumbnails - only one image showed up in the list. Even though three were visible in the layout. Saved, closed, opened. Only one image was there - with the defined hotspots, although they led nowhere.
This is really getting to be a pain. I have not been able to create a SINGLE tour without bugs, corrupted or trashed files. What gives?!?

Rick - you describe two different features: 1) the thumbnail-stack and 2) the panorama-list (aka "combob-box") if i understand you correctly.

How did you "edit the desctiptive text, added links, saved" precisely? What does that mean in detail? I understand they´re visible in the editor, right?

best, Klaus

P.S.: would you post the (basic - that means the one without a number) xml here for checking, please?

_________________
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Last edited by klausesser on Thu Aug 02, 2012 10:34 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 02, 2012 10:42 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13831
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
RickDrew wrote:
Created a simple three image tour. Edited the desctiptive text, added links, saved. Turned on the stacked thumbnails - only one image showed up in the list. Even though three were visible in the layout. Saved, closed, opened. Only one image was there - with the defined hotspots, although they led nowhere.
This is really getting to be a pain. I have not been able to create a SINGLE tour without bugs, corrupted or trashed files. What gives?!?

Some questions/observations:

1. Remind us please which version of Panotour/Panotour Pro you are using and with which OS.

2. What do you mean by 'Edited the desctiptive text, added links, saved' ?

3. Some screenshots to illustrate your post would be helpful - do you know how to add uploaded images to your posts?

_________________
Andrew Stephens
Nikon D40, Nikkor 10.5mm fisheye, Sigma 8mm f3.5 fisheye, Nikkor 18-55/50/35mm lenses, Nodal Ninja 5 Lite, Nodal Ninja 4 with R-D16, Agno's MrotatorTCS short.
Nikon P5100, CP5000, CP995, FC-E8, WC-E63,WC-E68, TC-E2, Kaidan Kiwi 995, Bophoto pano bracket, Agno's MrotatorA.
Merlin/Orion robotic pano head + Papywizard on Nokia 770/N800/N810 and Windows 8/XP/2K.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group