SWF movie doesnt play  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
willem
New member
 
Posts: 9
Joined: Tue Jun 26, 2012 1:17 pm

SWF movie doesnt play

by willem » Wed Jun 27, 2012 12:39 pm

I have a flash movie (.swf file) which works perfectly, except when i put it as a object in the pano, i can see the movie frame 1, but it doesnt autoplay.
What do i need to do to let it autoplay ?

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14164
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Wed Jun 27, 2012 12:52 pm

willem wrote:I have a flash movie (.swf file) which works perfectly, except when i put it as a object in the pano, i can see the movie frame 1, but it doesnt autoplay.
What do i need to do to let it autoplay ?

How are you trying to use this SWF animation - PTP doesn't consider SWF to be a movie/video format - as the Link/Object or as the Display/Object for a hotspot?

If so can you show us a screenshot of the settings?


Last edited by mediavets on Wed Jun 27, 2012 12:59 pm, edited 1 time in total.
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
willem
New member
 
Posts: 9
Joined: Tue Jun 26, 2012 1:17 pm

by willem » Wed Jun 27, 2012 2:13 pm


no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14164
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Wed Jun 27, 2012 2:41 pm

Can I download that SWF file?
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
willem
New member
 
Posts: 9
Joined: Tue Jun 26, 2012 1:17 pm

by willem » Wed Jun 27, 2012 3:05 pm

yeah ofcourse

i uploaded online
http://www.2shared.com/document/G96_chrW/goofy.html

its a sily movie, but that doesnt matter :)

thnx for helping out

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14164
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Wed Jun 27, 2012 4:40 pm

willem wrote:yeah ofcourse

i uploaded online
http://www.2shared.com/document/G96_chrW/goofy.html

its a sily movie, but that doesnt matter :)

thnx for helping out

I don't know why the SWF doesn't animate if you use it as the Display/Object for a Rectangular hotspot.

But....it does animate correctly is you use it as the Display/Object for a Point hotspot.

So I guess that's a solution/workaround?

A tip - when specifiying the size you need only enter a value for one dimension, if you leave the other dimension at '0' (zero) then the aspect ratio of the object or image will be maintianed.


Last edited by mediavets on Wed Jun 27, 2012 4:42 pm, edited 1 time in total.
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
klausesser
Member
 
Posts: 7858
Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Location: Duesseldorf, Germany

by klausesser » Wed Jun 27, 2012 5:10 pm

willem wrote:I have a flash movie (.swf file) which works perfectly, except when i put it as a object in the pano, i can see the movie frame 1, but it doesnt autoplay.
What do i need to do to let it autoplay ?

Hi!

Convert the movie to .flv - that´s the Flash-video format.


best, Klaus

P.S.: i saw right now it´s a Flash-animation and not a movie.
Last edited by klausesser on Wed Jun 27, 2012 5:14 pm, edited 1 time in total.
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Return to Panotour bugs & discussion 1.8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest