Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Sep 02, 2014 5:57 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: XML parsing failed
PostPosted: Mon Jun 04, 2012 4:39 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Aug 29, 2011 10:47 pm
Posts: 16
I've searched the forums and haven't found a solution to my problem. I have a registered and licensed version of Panotour Pro (v 1.0.8.14) and I've been experiencing problems viewing my tours via iphone/pad since the last update. Every new tour I create gives the error "Fatal Error: Index.xml - xml parsing failed!". See examples below.

After update, new tours I create do not work properly via iphone/pad:
http://www.gsjackson.com/demo/index.html

Before update, this tour works fine on iphone/pad:
http://www.gsjackson.com/villages/demo.html

Any help to solve this issue would be greatly appreciated.

Thank you


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 04, 2012 4:50 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13858
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Which operating system are you running for PTP?

_________________
Andrew Stephens
Nikon D40, Nikkor 10.5mm fisheye, Sigma 8mm f3.5 fisheye, Nikkor 18-55/50/35mm lenses, Nodal Ninja 5 Lite, Nodal Ninja 4 with R-D16, Agno's MrotatorTCS short.
Nikon P5100, CP5000, CP995, FC-E8, WC-E63,WC-E68, TC-E2, Kaidan Kiwi 995, Bophoto pano bracket, Agno's MrotatorA.
Merlin/Orion robotic pano head + Papywizard on Nokia 770/N800/N810 and Windows 8/XP/2K.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 04, 2012 4:51 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Aug 29, 2011 10:47 pm
Posts: 16
Mac OS X (v 10.6.8)


Last edited by Korben5 on Mon Jun 04, 2012 4:52 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 04, 2012 5:29 pm 
Offline
Member

Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Posts: 7713
Location: Duesseldorf, Germany
Korben5 wrote:
I've searched the forums and haven't found a solution to my problem. I have a registered and licensed version of Panotour Pro (v 1.0.8.14) and I've been experiencing problems viewing my tours via iphone/pad since the last update. Every new tour I create gives the error "Fatal Error: Index.xml - xml parsing failed!". See examples below.

After update, new tours I create do not work properly via iphone/pad:
http://www.gsjackson.com/demo/index.html

Before update, this tour works fine on iphone/pad:
http://www.gsjackson.com/villages/demo.html

Any help to solve this issue would be greatly appreciated.

Thank you

Did you update KRPano/KRPano-Tools to resp. have a iPhone/Pad-license?

I suggest to use always the latest KRPano/KRPanotools.

best, Klaus

P.A.: might be better to delete all presets of APG/PTP before installing newer versions. (i never had any issues - MacOS10.6.8 - but i read about some).

_________________
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 04, 2012 6:29 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Aug 29, 2011 10:47 pm
Posts: 16
Klaus, not exactly sure what you mean by "update KRPano/KRPano-Tools to resp. have a iPhone/Pad-license". When I build the tour, it automatically includes a krpanoiphone.license.js file. Is that what you mean?

Thanks,


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 04, 2012 7:40 pm 
Offline
Member

Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Posts: 7713
Location: Duesseldorf, Germany
Korben5 wrote:
Is that what you mean?
Thanks,

Hi!

Yes. Did you run the latest KRPano-update?

*If you kept the structure that PTP builds* i can´t imagine much reasons for this error-message.

best, Klaus

_________________
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 04, 2012 9:23 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Aug 29, 2011 10:47 pm
Posts: 16
I noticed a small problem in my XML (an "onclick" and "onhover" command didn't have a space between them) and my tour is trying to load. Problem now is that my iphone keeps getting these error alerts at the bottom of the screen: "Warning: tween type 'quadratic' not found - using 'easeOutQuad' instead!"

Any idea how to fix it? Here's the link again: http://www.gsjackson.com/demo

Thanks


Last edited by Korben5 on Mon Jun 04, 2012 9:25 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 04, 2012 9:31 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Aug 29, 2011 10:47 pm
Posts: 16
Problem solved. The "spot1.png" image was missing from indexdata/graphics/spots


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group