[Panotour Pro Beta2] [Win7 64bit] - Set as default buttons don't work  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
Motarny
Member
 
Posts: 51
Joined: Thu Jun 24, 2010 11:08 pm
Location: Szczecin / Poland

[Panotour Pro Beta2] [Win7 64bit] - Set as default buttons don't work

by Motarny » Fri Nov 05, 2010 12:36 am

Clicking at icon for save as default in any tab don't work.
Settings are not remembered.

User avatar
ygilquin
Kolor Team
 
Posts: 200
Joined: Wed Sep 29, 2010 9:00 am
Location: Francin

by ygilquin » Fri Nov 05, 2010 11:01 am

Some settings are not saved persistently. Could you please specify what settings you try to save ?
Also note that once saved, settings are applied to all new objects created, but not to those already present in the tour.
--
Yann G.
www.kolor.com

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14175
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Fri Nov 05, 2010 12:22 pm

ygilquin wrote:Some settings are not saved persistently. .

So do please tell use which are and which are not!
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
rbackhaus
Member
 
Posts: 58
Joined: Wed May 27, 2009 3:35 am
Location: connecticut usa

by rbackhaus » Mon Nov 15, 2010 8:37 pm

yes please,...can we also a set these as permanant faults, or have a "select all panos" button, to set for ie like for FOV,..90 is too high,..

User avatar
ygilquin
Kolor Team
 
Posts: 200
Joined: Wed Sep 29, 2010 9:00 am
Location: Francin

by ygilquin » Tue Nov 16, 2010 2:34 pm

"select all panos" is achievable easily through multiple selection with mouse in central view or Ctrl+A shortcut
--
Yann G.
www.kolor.com


Return to Panotour bugs & discussion 1.8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests