[Panotour Pro Beta2] [Win7 64bit] - Nadir scaling bug  

This forum is fully dedicated to Panotour / Panotour Pro bug reports as well as feature discussion.
no avatar
Motarny
Member
 
Posts: 51
Joined: Thu Jun 24, 2010 11:08 pm
Location: Szczecin / Poland

[Panotour Pro Beta2] [Win7 64bit] - Nadir scaling bug

by Motarny » Fri Nov 05, 2010 12:34 am

1. Adding pano to Panotour Project
2. Setting file for nadir logo and scale for ex. 0,4 (default is 0,2)
3. Nadir logo is correctly scalled.
4. Adding next pano.
5. Setting file for nadir logo and scale for ex. 0,4 (default is 0,2)
6. Panotour don't scale logo. Default 0,2 remains.

I can set nadir scaling just for first pano in tour...

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14175
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Fri Nov 05, 2010 1:04 am

Motarny wrote:1. Adding pano to Panotour Project
2. Setting file for nadir logo and scale for ex. 0,4 (default is 0,2)
3. Nadir logo is correctly scalled.
4. Adding next pano.
5. Setting file for nadir logo and scale for ex. 0,4 (default is 0,2)
6. Panotour don't scale logo. Default 0,2 remains.

I can set nadir scaling just for first pano in tour...

It seems to work OK for me with Panotour Pro 1.5 beta 2 and Windows XP/32.

I was able to set different scaling factors for two panos using the same nadir patch image.
Last edited by mediavets on Fri Nov 05, 2010 1:13 am, edited 1 time in total.
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

User avatar
ygilquin
Kolor Team
 
Posts: 200
Joined: Wed Sep 29, 2010 9:00 am
Location: Francin

by ygilquin » Fri Nov 05, 2010 10:51 am

Issue 408 open.
--
Yann G.
www.kolor.com

no avatar
rbackhaus
Member
 
Posts: 58
Joined: Wed May 27, 2009 3:35 am
Location: connecticut usa

by rbackhaus » Mon Nov 15, 2010 8:33 pm

re: 408 ,..for me upon first opening I can scale ONE nadir in a pano with the enter button. Then the enter button wont work for a second pano. If I save and reopen project then I can do it againg, but only ONCE.
rob


Return to Panotour bugs & discussion 1.8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests