hotspot tooltip info text only 1 line possible?  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
mischimei
New member
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 14, 2014 5:25 pm

hotspot tooltip info text only 1 line possible?

by mischimei » Tue Jan 14, 2014 5:40 pm

Hi there,
does anybody know how to customize the 1 line tooltip preset on hotspots?
I have a few info texts that are longer and would like them to appear
in 2 or three lines rather than 1 line across the entire screen.
Ideally I would like the lines to appear
centered in the middle of the tooltip down rather than flush right.
I am using panotour pro 1.8.
Thanks a lot.

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14161
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

Re: hotspot tooltip info text only 1 line possible?

by mediavets » Tue Jan 14, 2014 6:02 pm

Welcome to the forum...

It can be done, I've just forgotten how.

Hopefully someone else will remember.

no avatar
mischimei
New member
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 14, 2014 5:25 pm

Re: hotspot tooltip info text only 1 line possible?

by mischimei » Tue Jan 14, 2014 7:01 pm

thanks for your swift reply mediavets,
yes, I really hope so too,because this 1 line preset
doesn't work for me.
Thanks again.

User avatar
Cliquetsy
Member
 
Posts: 124
Joined: Thu May 16, 2013 4:10 pm

Re: hotspot tooltip info text only 1 line possible?

by Cliquetsy » Wed Jan 15, 2014 4:48 pm

To change the alignment I don't know, but you can add <br> when you want to move on to the next lign, that works in tooltips ..

So your tooltip would be:
Code: Select all
This is my tooltip <br> And I just moved on to the next line.

And look like this:

This is my tooltip
And I just moved on to the next line.

no avatar
mischimei
New member
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 14, 2014 5:25 pm

Re: hotspot tooltip info text only 1 line possible?

by mischimei » Wed Jan 15, 2014 8:40 pm

Hi Lmih,
yes thank you.that works fine.
the kolor team advised me to get version 2.0
because of all the added features.
thanks again.


Return to Using Panotour / Panotour Pro 1.8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests