Infopoint switch on and off  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
markusViVi
New member
 
Posts: 7
Joined: Fri Aug 09, 2013 10:14 pm

Infopoint switch on and off

by markusViVi » Fri Aug 09, 2013 11:10 pm

Hi, I'm new user from Panotour Pro, and I saw a Panorama where you can switch on and off the infopoints by bottoms, is this also possible in Panatour pro?
http://www.gpix.at/Gpix.at-Gigapixel_gpath,horn360,pid,9112,type,gpix.html
Would be great if somebody can help me, because I need this feature for a project.
Many thanks
Markus

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14178
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Fri Aug 09, 2013 11:29 pm

markusViVi wrote:Hi, I'm new user from Panotour Pro, and I saw a Panorama where you can switch on and off the infopoints by bottoms, is this also possible in Panatour pro?
http://www.gpix.at/Gpix.at-Gigapixel_gpath,horn360,pid,9112,type,gpix.html
Would be great if somebody can help me, because I need this feature for a project.
Many thanks
Markus

Welcome to the forum...

Panotour Pro 2.x has the option to place a button on the control/navigation bar to turn hotspots on and off - see screenshot below.

How recently did you purchase your PTP 1.8 license?

If very recently you may also have received a license key for PTP 2.x.

In which case use the contact form to ask Kolor to register you on the Kolor VIP forum set up to support the testing and use of PTP 2.x before it is released. There you will find download links and peer support.

http://www.kolor.com/contact.html

Currently PTP 2.x is in alpha state - incomplete with some bugs - but it is uable for production work if you so chose.


Last edited by mediavets on Fri Aug 09, 2013 11:44 pm, edited 1 time in total.
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
markusViVi
New member
 
Posts: 7
Joined: Fri Aug 09, 2013 10:14 pm

by markusViVi » Sat Aug 10, 2013 8:41 pm

Thank's for the information. When do you think that 2.0 will start in the final release?
MArkus

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14178
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Sat Aug 10, 2013 8:52 pm

markusViVi wrote:Thank's for the information. When do you think that 2.0 will start in the final release?
MArkus

Not a clue... I don't work for Kolor and they haven't hinted at a date for Final Release as far as I know.

But if you have a license you can use it in Alpha state today for production work.
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
markusViVi
New member
 
Posts: 7
Joined: Fri Aug 09, 2013 10:14 pm

Re: Infopoint switch on and off

by markusViVi » Sat Mar 15, 2014 6:23 pm

After a view month working with 2.0 I like to reactivate this forum.
Yes I have now a button in the Control-bar where I can turn hotspots on and off.
But only all of them. In the example
http://www.gpix.at/Gpix.at-Gigapixel_gpath,horn360,pid,9112,type,gpix.html
you can choose different groups of spots to turn on and off by an toggle button
see in the right up angle in the Panorama the small Icons.
Has someone an idea how to realise this in PTP?
Thanks a lot
Markus


Return to Using Panotour / Panotour Pro 1.8

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests