Portion of map from Bing  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
Marknot
Member
 
Topic author
Posts: 115
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Oct 30, 2009 12:34 pm
Location: ITALY
Info

Portion of map from Bing

by Marknot » Wed May 16, 2012 10:19 am

Hello i would like to know ( to make the map work on i-device ) if make a screen shot of the bing map and put inside the pano like a normal map jpeg, it's possibile? i can do it?
Thanks

no avatar
hankkarl
Member
 
Posts: 1284
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Feb 21, 2006 5:32 pm
Location: Connecticut, USA
Info

by hankkarl » Wed May 16, 2012 3:17 pm

Last edited by hankkarl on Wed May 16, 2012 3:21 pm, edited 1 time in total.

User avatar
bdd
Kolor Team
 
Posts: 2726
Likes: 13 posts
Liked in: 122 posts
Joined: Tue Jan 18, 2011 4:05 pm
Info

by bdd » Wed May 16, 2012 3:29 pm

The problem here is not technical, because you can use any picture as a "floorplan".
Bing Maps layers are copyrighted, so I would say that you may encounter some problems if you use a screenshot of their layer.

Gérald

no avatar
Marknot
Member
 
Topic author
Posts: 115
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Fri Oct 30, 2009 12:34 pm
Location: ITALY
Info

by Marknot » Wed May 16, 2012 4:04 pm

bdd wrote:Bing Maps layers are copyrighted, so I would say that you may encounter some problems if you use a screenshot of their layer.

Gérald

Thanks, this is the problem! i don't really know how to make it possible, add a link maybe... it's so frustrating don't have the plug in on the i-device!


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests