Page 1 of 1

More than one thumbnail slider?

PostPosted: Wed Jan 12, 2011 11:00 pm
by micha22
Hello,

is it possible to create more than one thumbnail slider by coding the xml?
It was nice for hotel-tours with many panoramas and would give a better overview.

For example:



Best michael

PostPosted: Wed Jan 12, 2011 11:07 pm
by HansKeesom
Hi Micheal,
Do you mean tabs? Each tab having its own set of thumbnails?
Not a bad idea actually. Gives more overview and will load faster.

regards,

Hans

PostPosted: Thu Jan 13, 2011 7:57 pm
by micha22
Yes exactly,

its so frustrating at the moment with only one thumbnail slider, i sit here for hours try and error :/

best michael

PostPosted: Wed Feb 02, 2011 10:36 am
by micha22
Hello,

my quick and easy solution for my the thumbnail problem http://schellinger-fotografie.de/tour-schoettle-fensterwelt.html
Click on Auswahlmenue.
I found a solution to create tab-sliders too, but this is a lot of xml coding.
Code: Select all
    <plugin name="infoslide"
        url="infoslideslide.png"
        keep="true"
        visible="true"
        enabled="true"
        handcursor="true"
        capture="true"
        children="true"
        zorder="1"
        alpha="1.00"
        blendmode="normal"
        smoothing="true"
        align="left"
        edge="right"
        x="0" y="0"
        ox="25" oy="0"
        rotate="0"
        width="" height=""
        scale="1"
        scale9grid=""
        crop=""
        mask=""
        onloaded=""
        onover="action(slide_action_1_in);"
        onhover=""
        onout="action(slide_action_1_out);"
        ondown=""
        onup=""
        onclick=""
    />


    <action name="slide_action_1_in">
        tween(plugin[slide1].x,500,distance(500,3),linear);
    </action>

    <action name="slide_action_1_out">
        tween(plugin[slide1].x,0,distance(500,3),linear);
    </action>

Best micha