Page 1 of 1

Problems obtaining a Panotour Pro license

PostPosted: Wed Dec 22, 2010 5:02 pm
by seanji
I have purchased Autopano Giga 2.0 + KrPano Unlimited Domain License,

But when I go to the http://www.kolor.com/magento-support/update page, although it says "This is the updates avalaible for you :" when I click on Commander I get a message that "Le bon de r├ęduction "PROMOAPKR" n'est pas valide. You have no items in your shopping cart"

Am I doing something wrong? I would appreciate any help in getting the license. Thanks. ;)

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 9:45 am
by mediavets
Does it show/list that you currently have licences for Autopano Giga and krpano (on the left side of the page)?

Does it offer you Panotour Pro as an available update (on the right side of the page)?

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 1:40 pm
by seanji
On the update page http://www.kolor.com/magento-support/update

On the left it shows under your actual software: Krpano & Autopano Giga 2

On the right it shows: This is the updates avalaible for you : For free updates, your licence will be sent in a delay of 24-48 hours.
Panotour Pro Win Prix normal 2999 euros Votre prix Gratuit Commander>

When I click Commander I get this message: Le bon de r├ęduction "PROMOAPKR" n'est pas valide. You have no items in your shopping cart.

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 2:08 pm
by seanji
I used IE (instead of Firefox) and the invoice came through and the order is pending. Thanks for your help.

PostPosted: Thu Dec 23, 2010 4:50 pm
by seanji
The registration went through fine. Great software!. Thanks for your help.

PostPosted: Tue Dec 28, 2010 3:30 pm
by Acmj
SomeBody Can help me?

I have purchased Autopano Giga 2.0 + KrPano Unlimited Domain License, and why KrPano says that my license will expire in one year?
Thank you

PostPosted: Wed Dec 29, 2010 9:18 am
by mediavets
Acmj wrote:SomeBody Can help me?

I have purchased Autopano Giga 2.0 + KrPano Unlimited Domain License, and why KrPano says that my license will expire in one year?
Thank you

Where does it say that?

PostPosted: Wed Dec 29, 2010 3:06 pm
by Acmj
On the KrPano, not on PanotourPro

PostPosted: Wed Dec 29, 2010 3:31 pm
by mediavets
Acmj wrote:On the KrPano, not on PanotourPro

In a way it doesn't really matter because Panotour Pro has a built-in krpano licence, but can you describe how you get krpano to display this message?