Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Jul 22, 2014 4:44 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Nov 21, 2010 8:03 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Feb 23, 2006 2:55 pm
Posts: 157
Location: Italy - Roma
Can someone tell me why I can't have a smooth autorotation movement in fullscreen mode?
Have a look:

http://www.marcolanciani.com/exhibitions/pieri/20101010/vr/

Any solution?
Marco


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 21, 2010 11:16 pm 
Offline
Member

Joined: Wed May 27, 2009 3:35 am
Posts: 58
Location: connecticut usa
nothing there,.....red x


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 22, 2010 9:30 am 
Offline
Member

Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Posts: 7618
Location: Duesseldorf, Germany
marco.lanciani wrote:
Can someone tell me why I can't have a smooth autorotation movement in fullscreen mode?
Have a look:

http://www.marcolanciani.com/exhibitions/pieri/20101010/vr/

Any solution?
Marco

Hi Marco!

Too big image-data? Wrong cutting-size? Hardware? Hard to say without knowing more . . :cool:

best, Klaus

_________________
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 22, 2010 3:57 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Feb 23, 2006 2:55 pm
Posts: 157
Location: Italy - Roma
klausesser wrote:
Hi Marco!

Too big image-data? Wrong cutting-size? Hardware? Hard to say without knowing more . . :cool:

best, Klaus

Hi Klaus,

have a look at the pictures.

Also, what about using the krpano droplet?
- Can I input the cutting size, jpeg compression...?
- and what's the difference between "MAKE PANO (TILED)" and "MAKE PANO (MULTIRES)"
Maybe, is TILED limited in resolution? The "releasenotes.txt" file doesn't tell.








Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 22, 2010 4:16 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Posts: 3311
Location: Salzburg
If I manually look into sourcecode of your entry page I see it tries to load
index.swf

so If I manually open the link I succeed and I do not get the red X
http://www.marcolanciani.com/exhibitions/pieri/20101010/vr/index.swf

Code:
AC_AX_RunContent( 'width','100%','height','85%','src','index.swf','allowfullscreen','true' ); //end AC code

this seems not to be the original sourcecode (?) ...

PS: try an absolute external path to the swf file a la http://...../index.swf

Liebe Gruesse,
Georg

_________________
pages: gigapixel.at - jedermann.at - My Equipment


Last edited by gkaefer on Mon Nov 22, 2010 4:20 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 22, 2010 6:18 pm 
Offline
Member

Joined: Wed May 27, 2009 3:35 am
Posts: 58
Location: connecticut usa
georges link works for me now,...dont have an answer for you though,...it does jump to try and catch up every so often


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 22, 2010 6:49 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Feb 23, 2006 2:55 pm
Posts: 157
Location: Italy - Roma
rbackhaus wrote:
georges link works for me now,...dont have an answer for you though,...it does jump to try and catch up every so often

Hi rbackhaus,

nothing changed online by your first attempt.


gkaefer wrote:
If I manually look into sourcecode of your entry page I see it tries to load
index.swf

so If I manually open the link I succeed and I do not get the red X
http://www.marcolanciani.com/exhibitions/pieri/20101010/vr/index.swf

Code:
AC_AX_RunContent( 'width','100%','height','85%','src','index.swf','allowfullscreen','true' ); //end AC code

this seems not to be the original sourcecode (?) ...

PS: try an absolute external path to the swf file a la http://...../index.swf

Liebe Gruesse,
Georg

From the original source code I might have changed only that 85%, from the original 100% (maybe 100%, actually I don't remember). Is this what you mean?
Anyway I don't think this have to do with my problem. Jumps are only in fullscreen mode.

Given an hardware up to the task, it might be something related to jpeg compression and dimension of the tiles and accessible memory.
Any suggestion, on this regard, for 12000x6000 panos?
Also I know I can set the memory used on the xml: what do you suggest for this value?

Regards,
Marco


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 22, 2010 7:32 pm 
Offline
Member

Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Posts: 7618
Location: Duesseldorf, Germany
Hey Marco!

Try 10000x5000px and 512 for cutting size.

example:

http://www.klausesser.de/360impressions/OrangeCinema/ZuerichBar.html

best, Klaus

_________________
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group