Panotour Registration?  

Share your tips and tricks here or get help with any Panotour problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
Maw.
Member
 
Posts: 90
Joined: Wed Jul 23, 2008 8:57 pm

Panotour Registration?

by Maw. » Tue Nov 02, 2010 10:17 am

Hi,
I wanna try the new Panotour Pro beta 2 but I´m only allowed to use the Trial-Mode.
I´m having a Autopano Giga Registration but this doesnt work.
Do I have to buy another licence for panotour pro?

Regards,
Marc

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14167
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Tue Nov 02, 2010 10:59 am

Maw. wrote:Hi,
I wanna try the new Panotour Pro beta 2 but I´m only allowed to use the Trial-Mode.
I´m having a Autopano Giga Registration but this doesnt work.
Do I have to buy another licence for panotour pro?

Regards,
Marc

Come Autopano Giga V2.5 no tour authoring software will be bundled with APG.

Autopano Tour will be succeeded by Panotour and Panotour Pro and marketed separately.

So you need a new licence key for Panotour/PanoTour Pro.

If you have only an Autopano Giga licence then you can obtain a free key for Panotour.

If you have an Autopano Giga licence AND a krpano licence then you can obtain a free licence key for Panotour Pro.

Here's info on how to proceed:
http://www.autopano.net/forum/t10002-panotour-licence-key-update
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
rbackhaus
Member
 
Posts: 58
Joined: Wed May 27, 2009 3:35 am
Location: connecticut usa

by rbackhaus » Thu Nov 04, 2010 6:56 pm

Hello all,
I have giga and krp licencse,....tried to get propano download or key,....i see all my licenses but I get this error message,...it's in french so I'm lost at what to do or what is wrong . Help Please. Thanks
rob

Le bon de réduction "PROMOAPKR" n'est pas valide.

User avatar
ygilquin
Kolor Team
 
Posts: 200
Joined: Wed Sep 29, 2010 9:00 am
Location: Francin

by ygilquin » Fri Nov 05, 2010 11:28 am

Please follow instructions here: http://www.autopano.net/forum/t10002-panotour-licence-key-update
When accessing your personal page, please ensure page is fully loaded before clicking on anything.
--
Yann G.
www.kolor.com

no avatar
rbackhaus
Member
 
Posts: 58
Joined: Wed May 27, 2009 3:35 am
Location: connecticut usa

by rbackhaus » Sat Nov 06, 2010 2:46 am

forgive my stupidity,..but I am having no luck

I go to my updates,....atleast I think because i can't read french

I see all my software listed

but when i try to download atleast i think, because it is in french, i still get the error which I can't read

so I am not sure what and why i am having a problem

sorry to be a burden

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14167
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Sat Nov 06, 2010 4:09 am

rbackhaus wrote:forgive my stupidity,..but I am having no luck

I go to my updates,....atleast I think because i can't read french

I see all my software listed

but when i try to download atleast i think, because it is in french, i still get the error which I can't read

so I am not sure what and why i am having a problem

sorry to be a burden

Try to switch the UI to English before logging in using the dropdown flag icons at top right of the page - see screenshots.

Then follow the rest of the instructions to be found here:
http://www.autopano.net/forum/p69203-2010-09-21-10-05-15#p69203




Last edited by mediavets on Sat Nov 06, 2010 4:20 am, edited 1 time in total.
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
rbackhaus
Member
 
Posts: 58
Joined: Wed May 27, 2009 3:35 am
Location: connecticut usa

by rbackhaus » Sat Nov 06, 2010 2:12 pm

thanks mediavats.

welll a little progress anyway,...I still get the french error message,,"cart is empty",...willl I get an email with the key?????

Also,...the round flag is a little silly,....it contributed to my stupidity,...but it's not all me atleast,...there seems to be a problem with my version of window ver7 6.1,....I never see the english "circle" flag to click on,....the whole row is blocked as well as some text is cut off as I hover over "solutions", and "support" on the my account page .

What's my next step??

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14167
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Sat Nov 06, 2010 2:27 pm

rbackhaus wrote:thanks mediavets.

welll a little progress anyway,...I still get the french error message,,"cart is empty",...willl I get an email with the key?????

If you completed the process then yes, you'll get the key via email.

But the orders for these particular keys are I understand processed manually at the moment so it may take a working day or two.
Also,...the round flag is a little silly,....it contributed to my stupidity,...but it's not all me atleast,...there seems to be a problem with my version of window ver7 6.1,....I never see the english "circle" flag to click on,....the whole row is blocked as well as some text is cut off as I hover over "solutions", and "support" on the my account page .

Strange I was using latest Firefox with Windows XP 32-bit, the flag icons are a 'rollover drop-down' for me; what browser were you using?

What's my next step??

Wait-n-see if the key arrives?

Or, more proactively, send a message to Kolor via the contact page - form towards the bottom of the page?
http://www.kolor.com/v3/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=contact_en
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
rbackhaus
Member
 
Posts: 58
Joined: Wed May 27, 2009 3:35 am
Location: connecticut usa

by rbackhaus » Sat Nov 06, 2010 4:12 pm

windows7 6.1, IE 8

correct,...but with me the drop down of the english flag, and text is being covered/blocked by a an invisible bar,....I can see that the drop down is working, just being blocked by some sort of layer i guess

thanks for the help

User avatar
gkaefer
Member
 
Posts: 3355
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg

by gkaefer » Mon Nov 08, 2010 1:13 pm

did you try it with IE compatibility mode?
(my screenshot IE9 beta...)
Liebe Gruesse,
Georg


Last edited by gkaefer on Mon Nov 08, 2010 1:13 pm, edited 1 time in total.

no avatar
rbackhaus
Member
 
Posts: 58
Joined: Wed May 27, 2009 3:35 am
Location: connecticut usa

by rbackhaus » Tue Nov 09, 2010 2:50 pm

thanks gkaefer
I updated my browser to the latest ie,..still can't get the english flag to show,....I did try to order again,...seemed to process,...and I received an email msaying my order is "pending"...does this sound correct???
Rob

User avatar
gkaefer
Member
 
Posts: 3355
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg

by gkaefer » Tue Nov 09, 2010 3:14 pm

rbackhaus wrote:thanks gkaefer
I updated my browser to the latest ie,..still can't get the english flag to show,....I did try to order again,...seemed to process,...and I received an email msaying my order is "pending"...does this sound correct???
Rob

about IE. the site is using javascript....
so check also your browser settings. Internet Security etc. on browser side for javascript so this is enabled.
sometimes also firewalls can block such traffic (many firewall appliances come with data inspection, antivirus and other tools. perhaps the javascript is also here blocked...)

about pending - if I remember correct it took for me 1/2 working days until I could download the license after getting the "pending" mail...

Liebe Gruesse,
Georg

no avatar
turk52
Member
 
Posts: 17
Joined: Wed Nov 10, 2010 10:46 am
Location: ordu, turkey

by turk52 » Wed Nov 10, 2010 11:19 am

Hi.
I bought a new license Autopano giga. Free panotour pro use, but buy the program after writing a pro license, do not get panotour.
Please do help this issue? I do not use Autopano Giga. My aim is getting free license to take pro panotour.
How to get Free panotour pro license?



Image

Image

Image
Last edited by turk52 on Wed Nov 10, 2010 11:21 am, edited 1 time in total.

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14167
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Wed Nov 10, 2010 12:29 pm

You need also to have a krpano licence to get a free key to Panotour Pro.

Since you already have an APG licence you can get the krpano licence for Euros 80 rather than 90 - see:
http://www.kolor.com/buy/software/krpano/krpano-flash-panorama-viewer-unlimited-domain-license.html
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Return to Using Panotour / Panotour Pro 1.8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests