Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Aug 02, 2014 5:30 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 31, 2011 5:57 am 
Offline
Member

Joined: Mon Jan 31, 2011 5:37 am
Posts: 13
When I try to render with mercator projection, it renders with spherical instead. I tried multiple times, even switching to a different projection then back to mercator to make sure it was actually set, but it renders spherical.
Clicking on the item in the render window after it rendered to view details shows it set to spherical, even though the project edit window is on mercator.

komatii


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 31, 2011 11:47 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5872
Location: Francin, France
Issue 559 opened


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 31, 2011 3:53 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5872
Location: Francin, France
The rendering is really done in Mercartor but the resume near in the batch rendering dialog did display spherical.
Fixed in final


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group