Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Oct 21, 2014 6:28 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 4:15 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Oct 03, 2006 1:07 pm
Posts: 176
Location: Ostfriesland
hi!
when i render a 125 pictures pano to psb, including the layers, i get this error at the very end of processing:

What : GFL Fehler: "GFL_ERROR_BAD_BITMAP"
Emit : File: "KImageVirtualLayer.cpp" Line: 79
Catched :Render

_________________
::: close to the rainbow :::
D300S, 18-200mm, 10,5mm, NN3, iMac i7
http://panographie.net


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 4:36 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
Yes, that's a confirmed bug.
Issue 486 => happens only on Mac and when using PSD + embedded + image ( or layer )


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 4:39 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Oct 03, 2006 1:07 pm
Posts: 176
Location: Ostfriesland
ok
i tried to open the resulting .psb (50GB); everything is fine, only the merged and blended layer is empty...

_________________
::: close to the rainbow :::
D300S, 18-200mm, 10,5mm, NN3, iMac i7
http://panographie.net


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group