Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Sep 16, 2014 8:28 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 1:55 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13949
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
foto1 wrote:
I was sent 2 cables both only small plugs.

So I am making one with a 2.5 and a 3.5.

Now I'm confused - you said in your first post that you had used the Touch controller and that it did trigger the shutter on the camera for a single row.

http://www.autopano.net/forum/p64666-yesterday-00-11-55#p64666
"On the Mosaic it will only fire the shutter for the top row."

How did you do this if you didn't already have a 3.5mm to 2.5mm cable to connect the Touch controller to the camera?

_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 2:01 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13949
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
foto1 wrote:
Yes my BT look similar.

OK - now when I plug in my small BT 'USB 'dongle' on my Windows XP system it is automatically recognised and the Bluetooth icon (blue and white) appears in the notification area of the task bar.



_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Last edited by mediavets on Fri Jun 11, 2010 2:02 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 2:02 am 
Offline
Member

Joined: Sun Jul 15, 2007 5:13 pm
Posts: 40
Location: Overland Park, KS (Kansas City
Yes, that is what I did.



_________________
Dan - Panogear Complete Kit, Autopano Giga, Canon 10d, 500d, 18-55mm IS, Sigma 8mm, Bophoto, Roundshot 220vr, Widepan Pro II, Horizon 202, Speed, Super Speed & Crown Graphic, Super Ikonta C and other old folders. Toshiba Vista 32 bit

"You can't always get what you want. But if you try sometimes just might find you get what you need." (Stones '69)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 2:03 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13949
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
foto1 wrote:
Yes, that is what I did.

So after installing and before running panorama.exe you connected the Touch controller to the PC and the USB start display is shown?

Then you get the error when running panorama.exe?

And when you click on Debug?

_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Last edited by mediavets on Fri Jun 11, 2010 2:06 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 2:21 am 
Offline
Member

Joined: Sun Jul 15, 2007 5:13 pm
Posts: 40
Location: Overland Park, KS (Kansas City
Yes, and debug provides nothing, after waiting a long time, I click "close"

_________________
Dan - Panogear Complete Kit, Autopano Giga, Canon 10d, 500d, 18-55mm IS, Sigma 8mm, Bophoto, Roundshot 220vr, Widepan Pro II, Horizon 202, Speed, Super Speed & Crown Graphic, Super Ikonta C and other old folders. Toshiba Vista 32 bit

"You can't always get what you want. But if you try sometimes just might find you get what you need." (Stones '69)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 2:48 am 
Offline
Member

Joined: Sun Jul 15, 2007 5:13 pm
Posts: 40
Location: Overland Park, KS (Kansas City
Removed programs.

According to the directions.

First plugin the USB, Reject auto, Install the driver from driver folder.

There is not a folder labled driver.

There is a file called SiUSBXp.
Right clicking and choosing install it says it cannot do this.

The contents of the file are:
; Silabs USBXpress Driver
; Copyright (c) 2007, Silicon Laboratories


[Version]
Signature=$WINDOWS NT$
Class=USB
ClassGUID={36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000}
Provider=%MFGNAME%
DriverVer=02/06/2007,3.1
CatalogFile=SiUSBXp.cat

[Manufacturer]
%MFGNAME%=DeviceList, NTamd64

[DestinationDirs]
DefaultDestDir=10 ;System32\Drivers
DriverCopyFiles=10 ,System32\Drivers

[SourceDisksNames.x86]
1=%INSTDISK%,,,

[SourceDisksFiles.x86]
SiUSBXp.sys=1,\x86
SiLib.sys=1,\x86

[SourceDisksNames.amd64]
1=%INSTDISK%,,,

[SourceDisksFiles.amd64]
SiUSBXp.sys=1,\x64
SiLib.sys=1,\x64

[DeviceList]
%DESCRIPTION%=DriverInstall,USB\VID_10C4&PID_EA61

[DeviceList.NTamd64]
%DESCRIPTION%=DriverInstall,USB\VID_10C4&PID_EA61

[ControlFlags]
ExcludeFromSelect=*

;------------------------------------------------------------------------------
; Windows 2000 Sections
;------------------------------------------------------------------------------


[DriverInstall.NT]
CopyFiles=DriverCopyFiles

[DriverCopyFiles]
SiUSBXp.sys,,,2
SiLib.sys,,,2

[DriverInstall.NT.Services]
AddService=SIUSBXP,2,DriverService

[DriverService]
ServiceType=1
StartType=3
ErrorControl=1
ServiceBinary=%10%\system32\drivers\SiUSBXp.sys

[DriverInstall.nt.hw]
AddReg=DriverHwAddReg

[DriverHwAddReg]
HKR,,FriendlyName,,%FRIENDLYNAME%


;------------------------------------------------------------------------------
; String Definitions
;------------------------------------------------------------------------------

[Strings]
MFGNAME="Silicon Labs Software"
INSTDISK="Silicon Labs USBXpress Driver Installation Disc"
DESCRIPTION="USBXpress Device"
FRIENDLYNAME="USBXpress Device"


IF this is the Driver, how is it installed?

I am thinking drivers did not get installed.

After this my instructions say to open Panorama eng and click on the setup.exe

Is there really a folder that is named driver?

The only folders on my CD are labeled:
Panorama_deu
Panorama _eng
x64
x86

Within these folder there are no folders name driver

_________________
Dan - Panogear Complete Kit, Autopano Giga, Canon 10d, 500d, 18-55mm IS, Sigma 8mm, Bophoto, Roundshot 220vr, Widepan Pro II, Horizon 202, Speed, Super Speed & Crown Graphic, Super Ikonta C and other old folders. Toshiba Vista 32 bit

"You can't always get what you want. But if you try sometimes just might find you get what you need." (Stones '69)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 5:01 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Fri Mar 13, 2009 11:30 am
Posts: 844
Location: Grenoble, France
mediavets wrote:
Once you have the driver installed then you can install panorama.exe from the appropriate folder on the CD-ROM.
Did you go through all these steps correctly?

You can install panorama software without any controler connected to PC. Then once installation is finished, and windows restarted, you'll need to plug the controller on the computer with the USB cable included in kit. Then windows will pop-up something and install driver for controler. Then you can run Panorama. Panorama won't start if controler is not connected !
If you still get an issue, please post a screen shot of error(s) you get.

Thanks,

Vincèn

_________________
Blog: http://www.skivr.com
My shop for panoramic photographs: http://magasin.skivr.com
Nodal Ninja 4 R-D16 on Benro Tripod + Ultimate R1 on Nodal Ninja P2 + Nikon D800 + Nikkor 10.5 + Nikkor 14/24 f/2.8 +Pentax 645D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 9:46 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Sun Nov 25, 2007 11:12 pm
Posts: 1341
Location: Mont-Saint-André (Belgium)
Hello "foto1"

For your smal BT dongle under Vista 32 bit you can install the Broadcom official BT stack (The Microsoft BT stack in "made by Broadcom" anyway ... so no risks !)

Herafter the URL:
http://www.broadcom.com/support/license.php?file=SetupBtwDownloadSE.exe
After that ... please "reboot your PC" with the BT dongle in place !

_________________
:cool: Claude :cool:
Merlin + Papywizard on Windows 7 & Nokia 770 § N810 & Acer (Netbook) + PanoramaApp Androïd + Deltawave PapyMerlin BT + Autopano
Spherical Pano (180 x 360) with Canon 40D + Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 Zoom & Pôle Pano with Canon 5D MK2 and shaved Tokina 10-17 3.5-4.5 AF DX Fisheye
Gigapixel photography with Nikon D200 + Sigma 70-200 F 2.8 EX DG APO HSM


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 12:20 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jul 15, 2007 5:13 pm
Posts: 40
Location: Overland Park, KS (Kansas City
reinstalled got this mesage
proceeded with install after message anyway.
shooting mosaic no different software is still only setting up the top row of shooting
I made the new pc cord pluged it in from contriler to camera works the same as before.



_________________
Dan - Panogear Complete Kit, Autopano Giga, Canon 10d, 500d, 18-55mm IS, Sigma 8mm, Bophoto, Roundshot 220vr, Widepan Pro II, Horizon 202, Speed, Super Speed & Crown Graphic, Super Ikonta C and other old folders. Toshiba Vista 32 bit

"You can't always get what you want. But if you try sometimes just might find you get what you need." (Stones '69)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 12:55 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jul 15, 2007 5:13 pm
Posts: 40
Location: Overland Park, KS (Kansas City
Claudevh,

After downloading and running install it asks you to plugin in the device.

I did it does not find it.

_________________
Dan - Panogear Complete Kit, Autopano Giga, Canon 10d, 500d, 18-55mm IS, Sigma 8mm, Bophoto, Roundshot 220vr, Widepan Pro II, Horizon 202, Speed, Super Speed & Crown Graphic, Super Ikonta C and other old folders. Toshiba Vista 32 bit

"You can't always get what you want. But if you try sometimes just might find you get what you need." (Stones '69)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 1:55 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13949
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
foto1 wrote:
Claudevh,

After downloading and running install it asks you to plugin in the device.

I did it does not find it.

Then you mau wish to try this software - for Windows Vista only - be aware that it is a 59MB download and download is slow:
http://www.lm-technologies.com/drivers/3833-11/LM505%20Vista%20driver.zip

or this - for Win98/2000/XP and Vista/7 - 88MB download and equally slow:
http://www.lm-technologies.com/drivers/3833-23/LM505%20XP%205.5.0.3200%20Vista_7%206.2.1.0100%20.zip

_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Last edited by mediavets on Fri Jun 11, 2010 2:10 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 1:59 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13949
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
foto1 wrote:
reinstalled got this mesage
proceeded with install after message anyway.
shooting mosaic no different software is still only setting up the top row of shooting
I made the new pc cord pluged it in from contriler to camera works the same as before.

Unfortunately I am unable to help you any further with this problem with the Touch controller software since I don't have one and have never seen one, so all I have to hand is the manual from the T&C web site.

So I hope Vincen from SkiVR, or someone from Kolor, or Josef from T&C (the makers of this device) will be able to help you with this problem.

In the meantime let's focus on trying to get a Bluetooth connection working so you can use Papywizard instead of the Touch controller for the moment.

_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Last edited by mediavets on Fri Jun 11, 2010 2:08 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 3:03 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Fri Mar 13, 2009 11:30 am
Posts: 844
Location: Grenoble, France
foto1 wrote:
After downloading and running install it asks you to plugin in the device.

You should at least get a notification popup from windows near clock in taskbar indicating you plugged a new device ! Does it appear ? Normally the LCD display should also display USB mode (no backlighting but you should be able to read display !). If nothing appears on display of controller either it's defective or USB cable is defective, or your USB port is not enough powered !
Is it direct USB connection on computer ? or through hub ?

Vincèn

_________________
Blog: http://www.skivr.com
My shop for panoramic photographs: http://magasin.skivr.com
Nodal Ninja 4 R-D16 on Benro Tripod + Ultimate R1 on Nodal Ninja P2 + Nikon D800 + Nikkor 10.5 + Nikkor 14/24 f/2.8 +Pentax 645D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 3:15 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jul 15, 2007 5:13 pm
Posts: 40
Location: Overland Park, KS (Kansas City
usb driver is installed.

I can write to it.

I don't think that it is getting the right info from computer.

For a mosaic it after going thru the motions of going to lower left the upper right and then on to do shooting the dispaly shows it is going to shoot three frames when it would easily take 9 or more for the shot I have set up. It does shoot the 3 pics. I have sent file to josef.

It is the dongle that is not recognized. I am currently downloading the drivers recomended by mediavets.

_________________
Dan - Panogear Complete Kit, Autopano Giga, Canon 10d, 500d, 18-55mm IS, Sigma 8mm, Bophoto, Roundshot 220vr, Widepan Pro II, Horizon 202, Speed, Super Speed & Crown Graphic, Super Ikonta C and other old folders. Toshiba Vista 32 bit

"You can't always get what you want. But if you try sometimes just might find you get what you need." (Stones '69)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 3:42 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Sun Nov 25, 2007 11:12 pm
Posts: 1341
Location: Mont-Saint-André (Belgium)
Hi "foto1",

If the BT dongle don't work with the Broadcom BT stack ( the one I asked you for installing) it will never work ... !
I believe that the BT dongle is defective ! :/

_________________
:cool: Claude :cool:
Merlin + Papywizard on Windows 7 & Nokia 770 § N810 & Acer (Netbook) + PanoramaApp Androïd + Deltawave PapyMerlin BT + Autopano
Spherical Pano (180 x 360) with Canon 40D + Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 Zoom & Pôle Pano with Canon 5D MK2 and shaved Tokina 10-17 3.5-4.5 AF DX Fisheye
Gigapixel photography with Nikon D200 + Sigma 70-200 F 2.8 EX DG APO HSM


Last edited by claudevh on Fri Jun 11, 2010 3:42 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 4:01 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13949
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
claudevh wrote:
Hi "foto1",

If the BT dongle don't work with the Broadcom BT stack ( the one I asked you for installing) it will never work ... !
I believe that the BT dongle is defective ! :/

That might well explain why it wasn't automatically installed with Vista 32 I suppose.

But... that would be very bad luck on top of the problems he's experiencing with the Touch controller...let's just see if the other drivers do anything...

Do we know anything about the source and brand of the BT 'dongle' supplied with the Panogear package?

Do they get tested before shipping?
..........
FWIW I tried installing that Broadcom software on my XP system and it failed to find my BT dongle - perhaps because the MS BT drivers were already functional and functioning on my system?

Could that suggest that the standard MS BT drivers are indeed also functional on foto1's Toshiba?

Remind me - why do we think his laptop is not recognising the BT dongle automatically?

_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 4:09 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Fri Mar 13, 2009 11:30 am
Posts: 844
Location: Grenoble, France
foto1 wrote:
usb driver is installed.
I can write to it.

Did you deactivated in Windows the original Bluetooth internal interface ? to avoid any conflicts with USB dongle !
Do you have a way to test the dongle on an other computer ? so we know if it's a software issue on your specific computer or dongle that is defective !

Vincèn

_________________
Blog: http://www.skivr.com
My shop for panoramic photographs: http://magasin.skivr.com
Nodal Ninja 4 R-D16 on Benro Tripod + Ultimate R1 on Nodal Ninja P2 + Nikon D800 + Nikkor 10.5 + Nikkor 14/24 f/2.8 +Pentax 645D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 4:45 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jul 15, 2007 5:13 pm
Posts: 40
Location: Overland Park, KS (Kansas City
vincen,

There were no BT drivers installed.

Just pluged dongle in to my wife's Acer notebook running on windows 7 64bit.

It is not recoginized.

_________________
Dan - Panogear Complete Kit, Autopano Giga, Canon 10d, 500d, 18-55mm IS, Sigma 8mm, Bophoto, Roundshot 220vr, Widepan Pro II, Horizon 202, Speed, Super Speed & Crown Graphic, Super Ikonta C and other old folders. Toshiba Vista 32 bit

"You can't always get what you want. But if you try sometimes just might find you get what you need." (Stones '69)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 4:58 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Fri Mar 13, 2009 11:30 am
Posts: 844
Location: Grenoble, France
foto1 wrote:
Just pluged dongle in to my wife's Acer notebook running on windows 7 64bit.
It is not recoginized.

Looks like dongle is defective :( sorry for that, you should get in contact with Kolor for exchange of it.

Vincèn

_________________
Blog: http://www.skivr.com
My shop for panoramic photographs: http://magasin.skivr.com
Nodal Ninja 4 R-D16 on Benro Tripod + Ultimate R1 on Nodal Ninja P2 + Nikon D800 + Nikkor 10.5 + Nikkor 14/24 f/2.8 +Pentax 645D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 5:02 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jul 15, 2007 5:13 pm
Posts: 40
Location: Overland Park, KS (Kansas City
I think you are right.

I installed the driver that mediavet posted and it does not recognize it either.

_________________
Dan - Panogear Complete Kit, Autopano Giga, Canon 10d, 500d, 18-55mm IS, Sigma 8mm, Bophoto, Roundshot 220vr, Widepan Pro II, Horizon 202, Speed, Super Speed & Crown Graphic, Super Ikonta C and other old folders. Toshiba Vista 32 bit

"You can't always get what you want. But if you try sometimes just might find you get what you need." (Stones '69)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 5:42 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Fri Mar 13, 2009 11:30 am
Posts: 844
Location: Grenoble, France
Moved to new section ;)

Vincèn

_________________
Blog: http://www.skivr.com
My shop for panoramic photographs: http://magasin.skivr.com
Nodal Ninja 4 R-D16 on Benro Tripod + Ultimate R1 on Nodal Ninja P2 + Nikon D800 + Nikkor 10.5 + Nikkor 14/24 f/2.8 +Pentax 645D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 5:53 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
You are now Vincen ! Do it, you have the power :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 6:02 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Fri Mar 13, 2009 11:30 am
Posts: 844
Location: Grenoble, France
AlexandreJ wrote:
You are now Vincen ! Do it, you have the power :)

Thanks Alex ;)

Vincèn

_________________
Blog: http://www.skivr.com
My shop for panoramic photographs: http://magasin.skivr.com
Nodal Ninja 4 R-D16 on Benro Tripod + Ultimate R1 on Nodal Ninja P2 + Nikon D800 + Nikkor 10.5 + Nikkor 14/24 f/2.8 +Pentax 645D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 6:48 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13949
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
foto1 wrote:
I think you are right.

I installed the driver that mediavet posted and it does not recognize it either.

While you are waiting for a replacement from Kolor you may wish to buy another? That way you can get started with papywizard.

These USB BT dongles are very cheap these days and it won't hurt to have a spare for when you lose one.

Where are you usually located and where are you travelling at present? Is this the sort of thing you'll be able to source nearby?

_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 7:16 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jul 15, 2007 5:13 pm
Posts: 40
Location: Overland Park, KS (Kansas City
I am in the Grate Lakes area there is no stores to by anything like that it will have to wait.

The nearest town has a population of 176.

My best bet is to get the touch control going.
Tomorrow is my last day here.

_________________
Dan - Panogear Complete Kit, Autopano Giga, Canon 10d, 500d, 18-55mm IS, Sigma 8mm, Bophoto, Roundshot 220vr, Widepan Pro II, Horizon 202, Speed, Super Speed & Crown Graphic, Super Ikonta C and other old folders. Toshiba Vista 32 bit

"You can't always get what you want. But if you try sometimes just might find you get what you need." (Stones '69)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group