Autopano Pro 2 and Autopano Giga 2 release  

Official news, releases information, status updates.
Annonces officielles, nouvelles versions, avancement.
User avatar
tigme
Member
 
Posts: 16
Joined: Thu Jun 26, 2008 9:16 am
Location: South Africa

by tigme » Wed Apr 29, 2009 10:24 pm

tigme wrote:I got the upgrade e-mail about 30 minutes ago. Following the steps and going to the kolor.com website

Does matter which link i click on eg.
* My Account
* My Wishlist
* My Cart
* Checkout
* Log In

It always goes back to this page:
http://www.kolor.com/buy/

Tried 4 different browsers get the same result on all. Can't login to claim my upgrade...

Since nobody else has this problem I made a video and sent to Alex...
Rudolph Thomas
TIGME.COM / GoVisit.net

no avatar
rodlaird
Member
 
Posts: 43
Joined: Sun Mar 23, 2008 4:19 am
Location: Melbourne, Australia

by rodlaird » Wed Apr 29, 2009 11:28 pm

Alexandre,

Congratulations on the release! Having enjoyed APG through the beta testing phase I decided to upgrade to it from APP - though really I won't use the extra features. Why? I think you guys deserve the extra money for a superb product! I will be strongly recommending it to my colleagues.

cheers

Rod in Oz
Rod in Oz
_____________________________________
NodalNinja5 Nikon D4 14-24-70-200mm f/2.8 85mm f/1.4 i7 6 core watercooled @ 4.2GHz 32GB 2100MHz DDR3 GTX570 1GB W7 x64

User avatar
taf
Member
 
Posts: 2680
Joined: Tue Dec 20, 2005 12:13 am
Location: Paaaaaaris !

by taf » Thu Apr 30, 2009 12:04 am

oh, pas trop cool !!!!

- APP 2.0 n'a pas la fonction workspace saving / loading de l'environnement ? Pourquoi la réserver à  APG, c'est pour moi une fonction de base...
- Dommage aussi que le futur HDR soit réservé à  APG.

Et c'est quoi cette fontion d'APG : support of template to get a production proof workflow ?
Look. There's a rhythmic ceremonial ritual coming up !

no avatar
mgg310
Member
 
Posts: 129
Joined: Thu May 22, 2008 4:54 am

by mgg310 » Thu Apr 30, 2009 3:17 am

Same for me. No interest in 'tours' but would like HDR.

Mike.
Panasonic DMC-G1. 14-45 (28-90 35mm equiv); 45-200 (90-400 35mm equiv); Panosaurus.

no avatar
ErikJanVens
New member
 
Posts: 9
Joined: Mon May 19, 2008 1:41 pm
Location: Groningen, NL

by ErikJanVens » Thu Apr 30, 2009 6:36 am

My purchase still says "Pending". I went through the buying process yesterday with my discount code. Grand total is zero euros. But nothing happens.

Order status: Pending.

12 Hours later there is no email with an activation code yet. Anyone else has this?

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5911
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France

by AlexandreJ » Thu Apr 30, 2009 7:47 am

ErikJanVens wrote:My purchase still says "Pending". I went through the buying process yesterday with my discount code. Grand total is zero euros. But nothing happens.
Order status: Pending.
12 Hours later there is no email with an activation code yet. Anyone else has this?

Yes, that's normal. For free upgrade, we need to validate manually the order ... That's an issue with the webshop we are trying to solve.

no avatar
Sigi
Member
 
Posts: 24
Joined: Tue Apr 21, 2009 9:59 am
Location: Germany

by Sigi » Thu Apr 30, 2009 8:01 am

AlexandreJ wrote:This might happen on the mac platform : you need to clean old configuration file. See in the FAQ.

can anyone help on this? I have deleted the pref files but that did not change anything. I have now a paid for "Demoversion" which doesn't change to a full version:(

Thanks

Sigi
ttp://www.betterphoto.com/Premium/default.aspx?id=267034&mp=V2

no avatar
ErikJanVens
New member
 
Posts: 9
Joined: Mon May 19, 2008 1:41 pm
Location: Groningen, NL

by ErikJanVens » Thu Apr 30, 2009 11:08 am

AlexandreJ wrote:
ErikJanVens wrote:My purchase still says "Pending". I went through the buying process yesterday with my discount code. Grand total is zero euros. But nothing happens.
Order status: Pending.
12 Hours later there is no email with an activation code yet. Anyone else has this?

Yes, that's normal. For free upgrade, we need to validate manually the order ... That's an issue with the webshop we are trying to solve.

Thank you. I have the code now and tried out the new APP.

The speed seems to be much faster. Wow, I'm impressed. I will experiment some more, happy like a kid with a new toy. I have one small point with the 2.0 release which I will post in a more appropriate place.

For an enthousiastic panorama-photographer like me, APP is the best software ever. It keeps me amazed at how wonderful it is. You have done a great job.

User avatar
phototrek
Member
 
Posts: 78
Joined: Sun Feb 05, 2006 8:48 am
Location: NorCal, USA

by phototrek » Thu Apr 30, 2009 4:58 pm

It's really great, but oh boy, at least the 64bit Mac version, Qt is crashing left and right. It's best to do one thing at a time, as otherwise you're often left with unsaved changes. I certainly hope the code gets more robust.
iMac 27"
Canon Equipment

no avatar
guenterkolb
New member
 
Posts: 2
Joined: Fri May 01, 2009 9:28 pm

by guenterkolb » Fri May 01, 2009 11:06 pm

Hello, as some others, I'm not interested in ATP or KRPano, but in HDR picuters with extended sensitivity by stitching differently exposed images. For such an upgrade (I have pano 1.4.2) I would pay moren than 39 Euro, but less than 118 Euro. Does Kolor offer that within the next weeks until the promotion time? Greetings Günter

User avatar
DrSlony
Moderator
 
Posts: 1874
Joined: Sat Nov 03, 2007 6:30 pm
Location: Sweden

by DrSlony » Sat May 02, 2009 12:46 am

There is no HDR in APG yet, you must wait for 4.1 or 4.2.

Moderator Edition : the real number is 2.1 or 2.2 ...

User avatar
phototrek
Member
 
Posts: 78
Joined: Sun Feb 05, 2006 8:48 am
Location: NorCal, USA

by phototrek » Sat May 02, 2009 3:50 am

DrSlony wrote:There is no HDR in APG yet, you must wait for 4.1 or 4.2.

4.1? We may be waiting for a long time given that 2.0 just showed up ;)
iMac 27"
Canon Equipment

User avatar
DrSlony
Moderator
 
Posts: 1874
Joined: Sat Nov 03, 2007 6:30 pm
Location: Sweden

by DrSlony » Sat May 02, 2009 4:47 am

argh, typo ;] 2.1/2.2 I think 2.1 will have HDR and 2.2 smartblend2, but could be the other way around, not sure now.

no avatar
guenterkolb
New member
 
Posts: 2
Joined: Fri May 01, 2009 9:28 pm

by guenterkolb » Sun May 03, 2009 10:48 pm

Therefore my conclusion is: as I only need HDR, I have to wait and not order (and pay!) now. The kolor corporation only allows free upgrades within one year, as fas as I understand. Nobody Knows, if 2.1 and 2.2 will be released within this time.

no avatar
hankkarl
Member
 
Posts: 1285
Joined: Tue Feb 21, 2006 5:32 pm
Location: Connecticut, USA

by hankkarl » Sun May 03, 2009 11:45 pm

For 1.x series, upgrades were free since at least 2006 (when I bought my license.)

I think its only when you switch to a different major version (1.x, 2.x, 3.x, etc) that you have to pay an upgrade fee.

Previous

Return to Announcements / Annonces

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron