Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Sep 20, 2014 7:05 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue May 04, 2010 10:56 am 
Offline
Member

Joined: Tue May 04, 2010 10:45 am
Posts: 21
Hello: I would like to meet you my personal project, Valladolid virtual.
Valladolid is a medium size city near Madrid in Spain.

You may visit the site: http://valladolidvirtual.es
At this time I have only nine scenes but, is growing.

I hope you enjoy the tour :)
Regards.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 10, 2010 10:47 am 
Offline
Member

Joined: Tue May 04, 2010 10:45 am
Posts: 21
Hello again:
a new scene has been added. Now you can see a bit of the "Campo Grande" garden.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 13, 2010 8:35 am 
Offline
Member

Joined: Tue May 04, 2010 10:45 am
Posts: 21
Hello:
there is a new scene, a view of the city from a hill.
http://valladolidvirtual.es


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 16, 2010 9:34 am 
Offline
Member

Joined: Tue May 04, 2010 10:45 am
Posts: 21
http://valladolidvirtual.es
A new scene is available:
Pisuerga river flowing through the city.
I hope you enjoy it.
Regards.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 16, 2010 6:30 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Posts: 3323
Location: Salzburg
sorry....
wherever I click I get errors like in my screenshot

win764bit using ith IE8

Georg



_________________
pages: gigapixel.at - jedermann.at - My Equipment


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 16, 2010 8:40 pm 
Offline
Member

Joined: Tue May 04, 2010 10:45 am
Posts: 21
gkaefer wrote:
sorry....
wherever I click I get errors like in my screenshot

win764bit using ith IE8

Georg

Hello: in main screen you have two options in green color, option "grande" for resolutions >=1280x1024 and option "pequeà±a" for resolutions <= 1024x768. You must choose your kind of monitor and make click.

I hope this works.

Regards.

PD: I could not check my website with win7 and IE8. It works with win XP with firefox or IE8.




Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 16, 2010 9:01 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13968
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
va_virtual wrote:
gkaefer wrote:
sorry....
wherever I click I get errors like in my screenshot

win764bit using ith IE8

Georg

Hello: in main screen you have two options in green color, option "grande" for resolutions >=1280x1024 and option "pequeà±a" for resolutions <= 1024x768. You must choose your kind of monitor and make click.

I hope this works.

Regards.

PD: I could not check my website with win7 and IE8. It works with win XP with firefox or IE8.

I have the same error reported using Windows 2000 and Firefox.

I think perhaps it's trying and failing to downloaad and install the DevalVR player?

_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 16, 2010 9:12 pm 
Offline
Member

Joined: Tue May 04, 2010 10:45 am
Posts: 21
mediavets wrote:
va_virtual wrote:
gkaefer wrote:
sorry....
wherever I click I get errors like in my screenshot

win764bit using ith IE8

Georg

Hello: in main screen you have two options in green color, option "grande" for resolutions >=1280x1024 and option "pequeà±a" for resolutions <= 1024x768. You must choose your kind of monitor and make click.

I hope this works.

Regards.

PD: I could not check my website with win7 and IE8. It works with win XP with firefox or IE8.

I have the same error reported using Windows 2000 and Firefox.

I think perhaps it's trying and failing to downloaad and install the DevalVR player?

Really strange, I must investigate. Anyway, I confirm you that win2000+firefox are fully funtional.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 16, 2010 9:20 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13968
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
va_virtual wrote:
Anyway, I confirm you that win2000+firefox are fully funtional.

When I click on "pequeà±a" I get this:



_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Last edited by mediavets on Sun May 16, 2010 9:21 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 16, 2010 9:52 pm 
Offline
Member

Joined: Tue May 04, 2010 10:45 am
Posts: 21
I've been able to reproduce the problem with XP and firefox without adobe flash player browser plugin.
Installing last version of Adobe flash player have solved the problem.
Could you check it?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 16, 2010 10:05 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Posts: 3323
Location: Salzburg
va_virtual wrote:
gkaefer wrote:
sorry....
wherever I click I get errors like in my screenshot

win764bit using ith IE8

Georg

Hello: in main screen you have two options in green color, option "grande" for resolutions >=1280x1024 and option "pequeà±a" for resolutions <= 1024x768. You must choose your kind of monitor and make click.

I hope this works.

Regards.

PD: I could not check my website with win7 and IE8. It works with win XP with firefox or IE8.

no way. I did check it again as with first time, grande...
same error.
installed adobe flash plugin (again) and as you can see from screenshot with success.
retest without success. does not work.
when seeing the error messag I can right click and with context menu I get an option to renew plugin. which I did with success and restarted browser as suggested. but same result panos does not work.

... check the path in my error message with says in german file not found....

Georg





_________________
pages: gigapixel.at - jedermann.at - My Equipment


Last edited by gkaefer on Sun May 16, 2010 10:07 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 16, 2010 10:14 pm 
Offline
Member

Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Posts: 7734
Location: Duesseldorf, Germany
gkaefer wrote:
sorry....
wherever I click I get errors like in my screenshot

win764bit using ith IE8

Georg

Hi Georg!

Works fine with me on Safari.

best, Klaus

_________________
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 16, 2010 10:55 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Posts: 3323
Location: Salzburg
klausesser wrote:
gkaefer wrote:
sorry....
wherever I click I get errors like in my screenshot

win764bit using ith IE8

Georg

Hi Georg!

Works fine with me on Safari.

best, Klaus

I also successfully tesed it with Mozilla Firefox. But rechecked with a second PC Win732bit and IE8 browser failed again.
Georg

_________________
pages: gigapixel.at - jedermann.at - My Equipment


Last edited by gkaefer on Sun May 16, 2010 10:55 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 18, 2010 5:13 pm 
Offline
Member

Joined: Tue May 04, 2010 10:45 am
Posts: 21
Well: I've been trying to test in every platform I can and the resume is...
linux+firefox=OK
linux+chrome=OK
win2000+firefox=OK (with adobe flash plugin)
win2000+IE6=OK (with some errors)
winXP+firefox=OK (with adobe flash plugin)
winXP+IE8=OK (with some errors)
Mac (intel)+safari=OK
Any other combinations : I don't know if they work and I have no access to other systems to determine the cause of the malfunction. In these cases, I'm sorry for the inconvenience. I can only tell you that this web site is working with avpano joomla module (www.avisiter.com)+krpano tools inside. I will go on investigating.

Thansk for your patience and regards.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 18, 2010 7:47 pm 
Offline
Member

Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Posts: 7734
Location: Duesseldorf, Germany
va_virtual wrote:
I will go on investigating.
Thansk for your patience and regards.

Hi!

maybe you should add some description in English - i don´t understand a word of what´s written there.
So i can just guess what you want a visitor of your site to do . . . and i really don´t know about having seen
what you want to show me.

A "virtual tour" wasn´t among the pictures i saw.

best, Klaus

_________________
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Last edited by klausesser on Tue May 18, 2010 7:48 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 31, 2010 8:27 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Thu Mar 06, 2008 8:49 pm
Posts: 265
Location: Oakland, Ca
Escoge el tamaà±o de tu pantalla para comenzar la visita: grande | pequeà±a.
Choose the size of your screen in order to start the visit. Large | small

Si tienes dudas, echa un vistazo a esta ayuda para que sepas como moverte dentro de la imagen.
If you have doubts, make a visit to this help in order to learn how to move inside of the image.

If you give me the Spanish text, I will translate all of it to English.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 01, 2010 7:58 am 
Offline
Member

Joined: Tue May 04, 2010 10:45 am
Posts: 21
Castillonis wrote:
Escoge el tamaà±o de tu pantalla para comenzar la visita: grande | pequeà±a.
Choose the size of your screen in order to start the visit. Large | small

Si tienes dudas, echa un vistazo a esta ayuda para que sepas como moverte dentro de la imagen.
If you have doubts, make a visit to this help in order to learn how to move inside of the image.

If you give me the Spanish text, I will translate all of it to English.

Buenos dà­as: en principio, el proyecto valladolidvirtual.es està¡ orientado principalmente a visitantes de lengua espaà±ola. Sin embargo, el texto quizà¡s mà¡s importante, el que indica como acceder a la visita virtual ya lo has traducido perfectamente en tu mensaje, y es posible que lo incluya en el sitio web.

El resto del contenido, no me planteo por el momento traducirlo a otros idiomas.
De todos modos, muchas gracias.

Saludos.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group