Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Tue Sep 23, 2014 3:31 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jul 09, 2010 10:41 am 
Offline
New member
User avatar

Joined: Sun May 16, 2010 12:22 pm
Posts: 6
Location: Poland
Hi

I have a problem ...

When I tried to apt (64bit) in Windows 7 64bit get the message

OMP: Warning # 2: Can not open message catalog "1045 \ libiomp5ui.dll"
SMP: System error # 126: Can not specified module can found.
OMP: Info # 3: Default messages will be used.

when I close the window with this message APT off

Please help.


problem nie występuje w APT 1.1 beta5

_________________
Canon 7D, Nikon D70, Samyang 8mm f/3.5 MC fisheye, Samyang 85 f/1.4 MC, Nikkor DX 18-70 f/3,5-4,5G ED, Nikkor 70-300 f/4-5.6G, Nodal Ninja 5, AutoPano Giga, tripod RACAM 6165, Acer Extensa 5220 (Core2duo 2Ghz, 3GB Ram, 120GB HDD, WIN 7 64bit)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 09, 2010 11:33 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13981
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Oxygen02 wrote:
Hi

I have a problem ...

When I tried to apt (64bit) in Windows 7 64bit get the message

OMP: Warning # 2: Can not open message catalog "1045 \ libiomp5ui.dll"
SMP: System error # 126: Can not specified module can found.
OMP: Info # 3: Default messages will be used.

when I close the window with this message APT off

Please help.


problem nie występuje w APT 1.1 beta5

Have you tried the latest version - V1.1 beta 9?:
http://www.autopano.net/forum/t9204-apt-v1.1-beta-9

_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 09, 2010 7:06 pm 
Offline
New member
User avatar

Joined: Sun May 16, 2010 12:22 pm
Posts: 6
Location: Poland
problem does not occur in APT 1.1 beta5

I found a solution for ATP 1.0.9

downloaded from the Internet libiomp5ui.dll file and copied it to the directory:

c: / windows/system32/1045/libiomp5ui.dll

and everything works.

_________________
Canon 7D, Nikon D70, Samyang 8mm f/3.5 MC fisheye, Samyang 85 f/1.4 MC, Nikkor DX 18-70 f/3,5-4,5G ED, Nikkor 70-300 f/4-5.6G, Nodal Ninja 5, AutoPano Giga, tripod RACAM 6165, Acer Extensa 5220 (Core2duo 2Ghz, 3GB Ram, 120GB HDD, WIN 7 64bit)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 09, 2010 8:03 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13981
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Oxygen02 wrote:
problem does not occur in APT 1.1 beta5

I found a solution for ATP 1.0.9

downloaded from the Internet libiomp5ui.dll file and copied it to the directory:

c: / windows/system32/1045/libiomp5ui.dll

and everything works.

APT 1.0.9 has been superceded by APT 1.1 beta 9 as mentioned in my previous post:

http://www.autopano.net/forum/p66068-today-11-33-16#p66068

_________________
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.


Last edited by mediavets on Fri Jul 09, 2010 8:03 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group