Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Aug 30, 2014 11:35 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jul 07, 2010 10:42 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Jul 24, 2009 8:32 pm
Posts: 51
The map does not update when changing panoramics, either with the drop-down or links. It's a cool feature and easy to use! Any chance of adding a radar?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 07, 2010 11:45 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13846
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
RickDrew wrote:
The map does not update when changing panoramics, either with the drop-down or links.

You say 'does not update'...but this was something fixed in beta 9 and it works for me, with a map, drop down, hotspots and thumbnails.

_________________
Andrew Stephens
Nikon D40, Nikkor 10.5mm fisheye, Sigma 8mm f3.5 fisheye, Nikkor 18-55/50/35mm lenses, Nodal Ninja 5 Lite, Nodal Ninja 4 with R-D16, Agno's MrotatorTCS short.
Nikon P5100, CP5000, CP995, FC-E8, WC-E63,WC-E68, TC-E2, Kaidan Kiwi 995, Bophoto pano bracket, Agno's MrotatorA.
Merlin/Orion robotic pano head + Papywizard on Nokia 770/N800/N810 and Windows 8/XP/2K.


Last edited by mediavets on Thu Jul 08, 2010 8:57 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 08, 2010 3:43 am 
Offline
Member

Joined: Fri Jul 24, 2009 8:32 pm
Posts: 51
[APT V1.1 beta 9 WinXP32] - does not update for me- Is there any XML code I need to enter?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 08, 2010 7:52 am 
Offline
Member

Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Posts: 13846
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
RickDrew wrote:
[APT V1.1 beta 9 WinXP32] - does not update for me- Is there any XML code I need to enter?

No special coding is required.

Did you perhaps make this tour originally with an earlier version and update it with beta 9? Just an idea.

I created my test example from scratch with beta 9.

_________________
Andrew Stephens
Nikon D40, Nikkor 10.5mm fisheye, Sigma 8mm f3.5 fisheye, Nikkor 18-55/50/35mm lenses, Nodal Ninja 5 Lite, Nodal Ninja 4 with R-D16, Agno's MrotatorTCS short.
Nikon P5100, CP5000, CP995, FC-E8, WC-E63,WC-E68, TC-E2, Kaidan Kiwi 995, Bophoto pano bracket, Agno's MrotatorA.
Merlin/Orion robotic pano head + Papywizard on Nokia 770/N800/N810 and Windows 8/XP/2K.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 13, 2010 4:11 am 
Offline
Member

Joined: Fri Jul 24, 2009 8:32 pm
Posts: 51
Yes - It was created in an earlier version, then opened and edited in the beta version. One created in the beta version from scratch works fine. Take that back. After I added the three new panos, it no longer works correctly. Plus, the styles of the hotspots get messed up. Wrong icons or no icons.


Last edited by RickDrew on Tue Jul 13, 2010 7:39 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 13, 2010 9:34 am 
Offline
Member

Joined: Fri Jul 03, 2009 9:18 am
Posts: 264
I would be interested in your APT project file created with the earlier version (hence the one which does not work in beta 9).
I would also like to have a look at the second one (created from scratch in beta 9), if you provide me the exact steps to reproduce the problem, and the description of the problem.
You can send all this via private message.

Thank you.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group