APT 1.1.0 beta 6 bug: only one lens flere viewable  

This forum is fully dedicated to Autopano Tour. Bug report as well as feature discussion.
User avatar
gkaefer
Member
 
Posts: 3354
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg

APT 1.1.0 beta 6 bug: only one lens flere viewable

by gkaefer » Wed Jan 06, 2010 7:07 pm

posted some days before this APT bug & discussion was created under:
http://www.autopano.net/forum/t7994-apt-1.1.0-beta-6-bug-only-one-lens-flere-viewable

Liebe Gruesse,
Georg

no avatar
Adrien F
Member
 
Posts: 264
Joined: Fri Jul 03, 2009 9:18 am

by Adrien F » Thu Jan 07, 2010 9:46 am

Hi Georg,
Sorry for the answering time. This was indeed a bug, corrected as soon as you mentioned it. Will be available in next beta.
For the moment : edit your pano xml file and name each lensflare plugin differently (instead of actual "LENS" name).
Code: Select all
    <lensflare name="LENS0" set="DEFAULT" visible="true" ath="328.53" atv="-9.28248"/>
    <lensflare name="LENS1" set="DEFAULT" visible="true" ath="381.128" atv="-8.92547"/>
    <lensflare name="LENS2" set="DEFAULT" visible="true" ath="362.05" atv="-20.1716"/>

no avatar
digipano
Member
 
Posts: 581
Joined: Sat Feb 16, 2008 9:07 am

by digipano » Thu Jan 07, 2010 10:08 am

Thanks Adrien,
any time line when will be the next beta available?

User avatar
gkaefer
Member
 
Posts: 3354
Joined: Tue Jun 09, 2009 1:01 pm
Location: Salzburg

by gkaefer » Fri Jan 08, 2010 6:24 pm

Adrien,

no Problem, just read your answer today ;-)) good to hear this get solved in next beta...
... solution is easy & works perfect.
Liebe Gruesse,
Georg


EDIT: is solved with beta 7 version out since yesterday...
Last edited by gkaefer on Wed Feb 03, 2010 6:07 pm, edited 1 time in total.


Return to Archive

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest