Page 15 of 18

PostPosted: Tue Apr 06, 2010 10:52 pm
by fma38
Have a look here:

http://forum.opensubtitles.org/viewtopic.php?t=881

Does it solve the problem?

PostPosted: Wed Apr 07, 2010 6:53 pm
by mediavets
fma38 wrote:Have a look here:

http://forum.opensubtitles.org/viewtopic.php?t=881

Does it solve the problem?

No.

I seem to have many copies of that file all over the filesystem:

PostPosted: Wed Apr 07, 2010 6:59 pm
by fma38
In the link, they say to put it in the same dir that the executable...

PostPosted: Wed Apr 07, 2010 7:14 pm
by mediavets
fma38 wrote:In the link, they say to put it in the same dir that the executable...

Yes, that's where I put it after downloading - did I put it in the wrong place?:

PostPosted: Wed Apr 07, 2010 8:07 pm
by fma38
According to the link, it should be OK. The problem seems to be elsewhere...

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 6:13 pm
by fma38
Release 2.1.18 is online :cool:

ChangeLog:

+ new menu to trigger the shutter manually
+ added more settings to 'Panoduino' plugin
+ shooting counter support (in data file and display dialog)
+ added custom params to 'Generic Tethered' plugin
+ added alternate drive angle param to 'Merlin-Orion' plugin
- Set Reference feature moved from button to menu
- new xml data file format (version 'c')
- 'Panoduino' plugin now uses Pololu Micro Maestro controller

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 8:58 pm
by mediavets
fma38 wrote:Release 2.1.18 is online :cool:

I don't seem able to install this version on my N800.

See screenshots:

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 9:30 pm
by Gordon
Hmm it worked for me.

Best
Gordon

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 9:35 pm
by jplorge
Good evening,
For me, no problem on Nokia N800.

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 9:58 pm
by fma38
Andrew, try to download the file again...

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 10:03 pm
by Photosbykev
installed without problems on my N800

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 10:05 pm
by mediavets
fma38 wrote:Andrew, try to download the file again...

I have tried many times. I have had to go all the way back to 1.6.1 to get PW to install.

On the other hand I had no trouble doing the update from 2.1.17 to 2.1.18 on a second N800.

I must be doing wrong but I can't see what.

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 10:06 pm
by jplorge
it seems,the head is moving faster.
I try others system now

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 10:16 pm
by fma38
jplorge wrote:it seems,the head is moving faster.

Can you confirm that by downgrading to a previous version?

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 10:19 pm
by jplorge
Mode B, don't work well on Nikon D70 with "Gentled-IR". only the open do, not the close (when i put time 40") without mode B selected
if i select mode B the sutter start-stop continually and shots interval 1s approx.

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 10:21 pm
by jplorge
i try it before update on vista, is that good for you?

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 10:30 pm
by fma38
jplorge wrote:Mode B, don't work well on Nikon D70 with "Gentled-IR". only the open do, not the close (when i put time 40") without mode B selected
if i select mode B the sutter start-stop continually and shots interval 1s approx.

I'm not surprised: the pulse param. was introduced specifically for the Gentle-IR... You can't use a long delay with it, because it does not let the shutter opened, but rather send several pulses.

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 10:30 pm
by fma38
jplorge wrote:i try it before update on vista, is that good for you?

Yes.

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 10:43 pm
by jplorge
sorry, I say it too quickly : same time for 3x2 shot at 6" = 89" total

In fact I'd say well, here is the print screen copy:
first is new version 78"
This version is also more stable, the old often crash at "connect"

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 10:56 pm
by claudevh
Sorry Fréderic ...
The installation of Papywizard 2-18 give a failure ...
Paywizard can't find the configuration file , and this is correct the path is wrong ...

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 11:17 pm
by mediavets
claudevh wrote:Sorry Fréderic ...
The installation of Papywizard 2-18 give a failure ...
Paywizard can't find the configuration file , and this is correct the path is wrong ...

I saw that too on first run from the installer.

Click on Close and run PW again and it loads and runs just fine - at least it did for me on XP 32-bit with SP3.

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 11:24 pm
by jplorge
I tried 5 times to see if it is stable in motion, each time with a starting at "reference point 0,0", here is the xml

Code: Select all
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<papywizard version="c">
    <header>
        <general>
            <title>
                Entrer le titre ici
            </title>
            <gps>
                Entrer les coordonnées ici
            </gps>
            <comment>
                Généré par Papywizard 2.1.18
            </comment>
        </general>
        <shooting mode="mosaic">
            <headOrientation>
                up
            </headOrientation>
            <cameraOrientation>
                portrait
            </cameraOrientation>
            <stabilizationDelay>
                0.5
            </stabilizationDelay>
            <counter>
                005
            </counter>
            <startTime>
                2010-04-16_00h19m10s
            </startTime>
            <endTime>
                2010-04-16_00h20m27s
            </endTime>
        </shooting>
        <camera>
            <timeValue>
                6.0
            </timeValue>
            <bracketing nbPicts="1"/>
            <sensor coef="1.5" ratio="3:2"/>
        </camera>
        <lens type="rectilinear">
            <focal>
                24.0
            </focal>
        </lens>
        <mosaic>
            <nbPicts pitch="2" yaw="3"/>
            <overlap minimum="0.25" pitch="0.25" yaw="0.25"/>
        </mosaic>
    </header>
    <shoot>
        <pict bracket="1" id="1">
            <time>
                2010-04-16_00h19m22s
            </time>
            <position pitch="20.0" roll="90.0" yaw="-29.7"/>
        </pict>
        <pict bracket="1" id="2">
            <time>
                2010-04-16_00h19m35s
            </time>
            <position pitch="20.0" roll="90.0" yaw="2.8"/>
        </pict>
        <pict bracket="1" id="3">
            <time>
                2010-04-16_00h19m46s
            </time>
            <position pitch="20.0" roll="90.0" yaw="30.5"/>
        </pict>
        <pict bracket="1" id="4">
            <time>
                2010-04-16_00h20m00s
            </time>
            <position pitch="-20.9" roll="90.0" yaw="27.6"/>
        </pict>
        <pict bracket="1" id="5">
            <time>
                2010-04-16_00h20m14s
            </time>
            <position pitch="-19.9" roll="90.0" yaw="-0.0"/>
        </pict>
        <pict bracket="1" id="6">
            <time>
                2010-04-16_00h20m27s
            </time>
            <position pitch="-19.9" roll="90.0" yaw="-27.7"/>
        </pict>
    </shoot>
</papywizard>

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 11:45 pm
by jplorge
on linux with Papywizard 2.1.16, i have the same time...
<papywizard version="b">
−
<header>
−
<general>
<title>
Entrer le titre ici
</title>
−
<gps>

Entrer les coordonnées ici

</gps>
−
<comment>

Généré par Papywizard 2.1.16

</comment>
</general>
−
<shooting mode="mosaic">
<headOrientation>
up
</headOrientation>
<cameraOrientation>
portrait
</cameraOrientation>
<stabilizationDelay>
0.5
</stabilizationDelay>
<startTime>
2010-04-16_00h40m40s
</startTime>
<endTime>
2010-04-16_00h41m58s
</endTime>
</shooting>
−
<camera>
<timeValue>
6.0
</timeValue>
<bracketing nbPicts="1"/>
<sensor coef="1.5" ratio="3:2"/>
</camera>

Here is print screen on linux ubuntu 9.10

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 12:25 am
by Gordon
Nokia N800 works fine so far no extensive testing completed yet, numerical shot marker works fine.

Thanks fma38 for including this so quickly.

Best
Gordon

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 12:22 pm
by Tipjip
In 2.1.18 under Windows 7 32bits I can't open the "about"-dialogue. When I try nothing happens. So, technically, I'm not sure it really is the 2.1.18 I'm trying it with because I installed it over an older version. :o

Anyone else who can verify this?

Christian