Papywizard problem - eos utility and head move  

Everything you need to motorize your head
no avatar
Mateusz Malinowski
Member
 
Posts: 85
Joined: Tue Apr 19, 2011 7:46 pm
Location: Polska

Papywizard problem - eos utility and head move

by Mateusz Malinowski » Fri Jan 25, 2013 2:08 pm

Hi
Borrowed somebody head and now I am trying to help him via emails.
(settings: bluetooth, shutter by merlin)
As he wrote me
- set on camera 8 sec exposure
- and time value 10s
So head should do not move by 8 ? 10?s But head move after 3sec. Have You any idea what is wrong.

I try also in simulation mode use EOSutility in papywizard (plugins-schutter-eos utility). Papywizard ask for EOSbracket.exe path. I install all software from canon CDs but there is no EOSbracket.exe. Only this -> image (results for "exe")



User avatar
fma38
Member
 
Posts: 5827
Joined: Wed Dec 07, 2005 6:21 pm
Location: Grenoble, France

by fma38 » Fri Jan 25, 2013 2:44 pm

Could you ask your friend to send the debug output, right after the end of the first shooting sequence (after the head starts again, before the end of the Time Value)?

About EOSbracket.exe, try to enter EOS Utility.exe, instead (due to the space in name, you may need to escape with \, or to add " " arround name)...
Frédéric

Canon 20D + 17-40/f4 L USM + 70-200/f4 L USM + 50/f1.4 USM
Merlin/Orion panohead + Papywizard on Nokia N800 and HP TC-1100


Return to Motorized panohead project: Merlin, Orion & Papywizard

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests