Critical Error - cannot write into file  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Pro / Giga problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
mbeaudry
New member
 
Topic author
Posts: 2
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:42 pm
Info

Critical Error - cannot write into file

by mbeaudry » Fri Aug 20, 2010 12:05 am

Hi All,

I was happily moving along and suddenly, I received the following critical error message when I tried to render:

cannot write into file "C:/documents and settings/User Name/Local Settings/Temp/APP2_Blended Layer.tif"

I didn't have any funky naming schemes.

Can anyone offer suggestions?

Thanks,

Martha

no avatar
mbeaudry
New member
 
Topic author
Posts: 2
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Aug 19, 2010 11:42 pm
Info

by mbeaudry » Fri Aug 20, 2010 1:04 am

I rebooted my computer. That seemed to have solved the problem. *sheepis grin*

no avatar
hankkarl
Member
 
Posts: 1284
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Feb 21, 2006 5:32 pm
Location: Connecticut, USA
Info

by hankkarl » Fri Aug 20, 2010 4:55 am

Now you should write a "thank you" note to Bill Gates :)

User avatar
leedsjoe
Member
 
Posts: 187
Likes: 1 post
Liked in: 1 post
Joined: Wed Nov 29, 2006 7:33 pm
Location: West Drayton, UK
Info

by leedsjoe » Fri Aug 20, 2010 6:26 am

I would like someone else to confrim this but I seem to recall getting this message as one of the (many possible) symptoms of memory getting low. Kolor have done work to improve memory management but haven't removed all the problems.

no avatar
zdepski
New member
 
Posts: 2
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sat Jul 09, 2011 1:41 pm
Info

by zdepski » Sat Jul 09, 2011 1:46 pm

Having exactly the same problem.

However, it is only rarely resolved by a complete restart.

Have 24 GIG Ram on a Windows 7 Service Pack Intel.

Tried adjusting the RAM in preferences, with no change.

Only stiching 30 - 50 1900x1200 images.
Last edited by zdepski on Sat Jul 09, 2011 1:48 pm, edited 1 time in total.

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

by mediavets » Sat Jul 09, 2011 1:58 pm

zdepski wrote:Having exactly the same problem.

However, it is only rarely resolved by a complete restart.

Have 24 GIG Ram on a Windows 7 Service Pack Intel.

Tried adjusting the RAM in preferences, with no change.

Only stiching 30 - 50 1900x1200 images.

Which version of APP or APG are you using?
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
zdepski
New member
 
Posts: 2
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sat Jul 09, 2011 1:41 pm
Info

by zdepski » Sat Jul 09, 2011 2:02 pm

Giga 2.52 (Trial Version) 64 Bit

Testing software prior to University purchase.

User avatar
AlexandreJ
Kolor Team
 
Posts: 5987
Likes: 7 posts
Liked in: 10 posts
Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Location: Francin, France
Info

by AlexandreJ » Mon Jul 11, 2011 10:20 am

Can you try changing the default temp folder (restart autopano) before doing the rendering ?
Sometimes, the default folder can have strange authorization.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest