Three Panos created instead of One!  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Pro / Giga problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
eltmiester
New member
 
Topic author
Posts: 8
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Nov 19, 2009 1:46 pm
Info

Three Panos created instead of One!

by eltmiester » Tue Jan 12, 2010 7:08 pm

Hi,

I am relatively new to Autopano Giga. I have experienced a problem today which I hope you may be able to help me with. After shooting a selection of images I have launched Autopano and selected the folder with the images in. However although the eight images are detected, Autopano creates three separate Panos instead of one. Any ideas please?

Thankyou

Paul

User avatar
DrSlony
Moderator
 
Posts: 1893
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Sat Nov 03, 2007 6:30 pm
Location: Sweden
Info

by DrSlony » Tue Jan 12, 2010 10:08 pm

Use the "force all images to be in one panorama" button http://www.autopano.net/wiki-en/action/view/Groups_View#Detection_Settings
Then its up to you to try and semi-manually stitch the images.

no avatar
eltmiester
New member
 
Topic author
Posts: 8
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Nov 19, 2009 1:46 pm
Info

by eltmiester » Wed Jan 13, 2010 5:11 pm

Thank you for your advice


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest