Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Wed Oct 01, 2014 5:24 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: 46
PostPosted: Wed Jan 07, 2009 2:18 pm 
Offline
Member

Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Posts: 7752
Location: Duesseldorf, Germany
Hi Alexandre, hi Rami!

We installed APP now on my son´s PC running Vista64bit. A Radeon 4850 is installed and we tried
to activate the GPU in APP´s presets. But there´s no indication wether it´s used or not - how should it look like when it´s used?

best, Klaus

P.S. We tuned the board to run 4GHz using fluid-cooled RAM - it´s fast . .
Next will be a RAID level0 of 2 Raptors.

_________________
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Last edited by klausesser on Wed Jan 07, 2009 2:21 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 07, 2009 5:45 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Nov 14, 2005 4:56 pm
Posts: 5901
Location: Francin, France
If the editor is real-time, you have GPU activated.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 07, 2009 6:09 pm 
Offline
Member

Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Posts: 7752
Location: Duesseldorf, Germany
AlexandreJ wrote:
If the editor is real-time, you have GPU activated.

well . . . . . i´ll look after that . . :cool:

best to you you, Klaus

_________________
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group