Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sat Nov 01, 2014 1:34 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Dec 27, 2008 10:54 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Sat Dec 27, 2008 7:44 am
Posts: 206
Location: Perth, Western Australia
I am very frustrated with this software.

Now you may all have a good laugh and say how could he forget to do such and such, but I can find no reference to this "feature" of the software so I though I would ask if others have this problem.

I want to take some HDR panos and thought I would start with just a single HDR shot with three exposures, this is what Autopano Pro did to it. Any suggestions?

Cheers

Tim

P.S. I have reposted this topic from the Open Talk board at the suggestion of marco-pano. And as requested, further information. Shot on a Nikon D200 with Sigma 15-30 mm f3.5-4.5 at 15 mm (22 mm equivalent) at f3.5 with exposures between 1/160 sec and 1/10 sec. Mounted on a Manfrotto 075. Autopano Pro v. 1.4.2 on Mac OS X 10.5.6

Image

_________________
Plus ça change, plus c'est la même chose.


Last edited by Tim.Lewis on Sat Dec 27, 2008 11:05 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 27, 2008 11:12 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Sat Dec 27, 2008 7:44 am
Posts: 206
Location: Perth, Western Australia
Thankyou, Alexander J.,

This is definitely what I was after:

Image

Cheers

Tim

_________________
Plus ça change, plus c'est la même chose.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group