Not Aligned  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Pro / Giga problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
coccoce
Member
 
Topic author
Posts: 16
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Apr 17, 2017 1:30 pm
Info

Not Aligned

by coccoce » Wed Jul 19, 2017 5:24 pm

Dear,

I am putting together a few 360 photos and i am having the problem that they are not aligned.
On Autogiga pano - I enabled the option for fusion and that seens to correct the problem. So I go ahead and apply and select to export the picture.

However when I export the part that was aligned in AutoGiga is not aligned anymore.

Any Idea? - see attachement

Thank
Attachments
AutoGIga.pdf
(456.59 KiB) Downloaded 75 times

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2225
Likes: 1 post
Liked in: 134 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: Not Aligned

by olivierbo » Thu Jul 20, 2017 8:47 am

Hello,

Have you selected the preview icon in the preview window as it enable a blending? This also can be due to a wrong nodal point setting which creates parallax?

Let me know.

Cheers,
Olivier

no avatar
coccoce
Member
 
Topic author
Posts: 16
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Apr 17, 2017 1:30 pm
Info

Re: Not Aligned

by coccoce » Thu Jul 20, 2017 3:49 pm

Olivier, can you please send me a screen shot of the preview window to enable blending?
Thanks
Cesar

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2225
Likes: 1 post
Liked in: 134 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: Not Aligned

by olivierbo » Thu Jul 20, 2017 4:00 pm

Hello,

It is available in the documentation you can reach via the Help menu.
Here it is: http://www.kolor.com/wiki-en/action/vie ... or#Toolbar
That said, you can also uset the Blend tool.

Best regards,
Olivier


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests