Page 1 of 1

"None" doesn't work! Image always exported with "Correction"

PostPosted: Thu Nov 03, 2016 1:53 pm
by Chris_Kelly
Bonjoir

"None" doesn't work inside Autopano Giga. I try to export pano without "auto" but, in the preview too, the image is always exported with this horrible "correction"

Help Me Please

Chris

Re: "None" doesn't work! Image always exported with "Correct

PostPosted: Fri Nov 04, 2016 10:36 am
by olivierbo
Hello,

Using the preview button will automatically apply some color correction and a standard blending: http://www.kolor.com/wiki-en/action/vie ... or#Toolbar

Best regards,
Olivier

Re: "None" doesn't work! Image always exported with "Correct

PostPosted: Mon Nov 07, 2016 4:42 pm
by gkaefer
olivierbo wrote:Hello,

Using the preview button will automatically apply some color correction and a standard blending: http://www.kolor.com/wiki-en/action/vie ... or#Toolbar

Best regards,
Olivier


... isnt this an anwer to a nonexisting question?
(what has he to do so "NONE" also does get exported...?)

Re: "None" doesn't work! Image always exported with "Correct

PostPosted: Tue Nov 08, 2016 1:09 pm
by olivierbo
Also, you can unticked the automatic color correction in the Preferences, Detection tab.

Cheers,
Olivier