Exposure Fusion not shown/available  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Pro / Giga problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
nicklange
New member
 
Posts: 7
Joined: Wed Oct 16, 2013 10:32 pm

Exposure Fusion not shown/available

by nicklange » Mon Feb 10, 2014 12:58 am

Hello,
I am a noob so I am probably missing something but I am trying to create an LDR image but the exposure fusion icon is not in the tool bar. I followed this tutorial http://www.autopano.net/wiki-en/action/ ... low_case_B but when I get to editing page the icon does not show up in tool bar (see attachment) is there a way that this needs to be activated? I am using on Mac running 10.6.8. Any help would be advised. I'm working on an indoor image with a lot of window/outdoor shots and need this or some kind of workaround to make work. Thank you in advance.
Attachments
Screenshot 2014-02-09 18.11.06.png

no avatar
marzipano
Member
 
Posts: 264
Joined: Sat Mar 05, 2011 1:32 pm
Location: Richmond London UK

Re: Exposure Fusion not shown/available

by marzipano » Mon Feb 10, 2014 12:12 pm

This is APG not APP is it as I don't think Exposure Fusion (or the masking tool which also seems to be missing in your screenshot ) is enabled in APP


Return to Using Autopano Pro & Autopano Giga

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest