Page 2 of 2

Re: Tutorial – Create HDR panoramas with PhotoEngine & Aut

PostPosted: Mon Jun 16, 2014 1:38 pm
by klausesser
Destiny wrote:Problem for me is the options for HDR software for a Mac....



What do you mean?

Klaus

Re: Creating HDR panoramas with PhotoEngine & Autopano Giga

PostPosted: Fri Aug 29, 2014 7:52 am
by philwood
Hello,

I use autopano and photoengine to create hdr panoramas (I get the set of panos aligned from autopano (2.6)) and I merge these panos in photo engine. When projected on the sphere (360°) I get a mark (line) at the boundary. Is there a way to goback in autopano in order to get the smoothing at the boundary ?
Many thanks
Philip

Re: Creating HDR panoramas with PhotoEngine & Autopano Giga

PostPosted: Tue Sep 09, 2014 2:34 am
by Morgan
Hello,

Yes you can avoid the line :

1- choose the Advanced Local Tone Mapper on the top right selection menu
2- click on the option "Panorama Mode"
3- export your picture it will be perfect.

Sincerely.

Morgan