Didn´t somebody . .  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Pro / Giga problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
User avatar
klausesser
Member
 
Topic author
Posts: 8836
Likes: 5 posts
Liked in: 64 posts
Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Location: Duesseldorf, Germany
Info

Didn´t somebody . .

by klausesser » Fri Jul 15, 2011 12:37 pm

. . realise jagged diagonals when using less than 100% rendering size in the new APG Beta? I tested several panos and all showed this issue.

best, Klaus
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel

no avatar
marzipano
Member
 
Posts: 431
Likes: 1 post
Liked in: 14 posts
Joined: Sat Mar 05, 2011 1:32 pm
Location: Richmond London UK
Info

by marzipano » Fri Jul 15, 2011 4:13 pm

I tried out 2.6B using AP Pro and I can't replicate the "jaggies"

At 100% and 60% they look exactly like 2.5 and 2.0

I've got samples if this is of any interest

User avatar
klausesser
Member
 
Topic author
Posts: 8836
Likes: 5 posts
Liked in: 64 posts
Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Location: Duesseldorf, Germany
Info

by klausesser » Fri Jul 15, 2011 4:34 pm

marzipano wrote:I tried out 2.6B using AP Pro and I can't replicate the "jaggies"

At 100% and 60% they look exactly like 2.5 and 2.0

I've got samples if this is of any interest

That´s funny! Could it be related to Flash again? Hope, Alex, Lionel or Rami read this . . but: long weekend in France i guess . . :cool:

best and thanks for testing, Klaus
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel

User avatar
Lionel Laissus
Kolor Team
 
Posts: 181
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Thu Dec 08, 2005 4:32 pm
Info

by Lionel Laissus » Mon Jul 18, 2011 1:12 pm

Could you put on our FTP your images and .pano file ?

Why are you taking about Flash ? Where/When do you have "jaggies" ? (Final render or flash viewer(KRpano) )

BTW What is your interpolator you use ?

User avatar
klausesser
Member
 
Topic author
Posts: 8836
Likes: 5 posts
Liked in: 64 posts
Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Location: Duesseldorf, Germany
Info

by klausesser » Mon Jul 18, 2011 8:46 pm

Lionel Laissus wrote:Could you put on our FTP your images and .pano file ?

Why are you taking about Flash ? Where/When do you have "jaggies" ? (Final render or flash viewer(KRpano) )

BTW What is your interpolator you use ?

I stitched and rendered 6 16bit TIFFs shot with a 5D2 and 15mm fisheye. Rendering at about 15000px width - 100% - there are no jaggies. Rendering at 10000px and at 5000px both show the jaggies.
I used "bicubic sharp", "spline32" and "spline64".
Before installing the new Beta i didn´t have this issue.

Using PTGui rendering @ 5k and 10k width i don´t have it also. APG i need to render 100% for not having the jaggies.

Ii will upload the images as jpgs. Will look how i can do it.

best, Klaus

Upload to your ftp is running.
Last edited by klausesser on Mon Jul 18, 2011 8:55 pm, edited 1 time in total.
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron