What the preview image render settings?!  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Pro / Giga problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
komatii
Member
 
Topic author
Posts: 14
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Jan 31, 2011 5:37 am
Info

What the preview image render settings?!

by komatii » Tue Feb 22, 2011 12:08 pm

In the main APGiga window, where it shows a preview rendering of the panorama, what are the render settings used. I can't even count now, the number of panoramas I try to render where the preview image is beautiful, with nice smooth gradients in the skies. But when I render, it seems like no matter what I pick, I end up getting skies that are blended with harsh lines, or squared off edges, when I just want something blended the same as the preview image.

komatii

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 16415
Likes: 2 posts
Liked in: 130 posts
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.
Info

by mediavets » Tue Feb 22, 2011 12:42 pm

komatii wrote:In the main APGiga window, where it shows a preview rendering of the panorama, what are the render settings used.
komatii

Do you have GPU enabled?


Last edited by mediavets on Tue Feb 22, 2011 12:43 pm, edited 1 time in total.
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
komatii
Member
 
Topic author
Posts: 14
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Jan 31, 2011 5:37 am
Info

by komatii » Wed Feb 23, 2011 12:26 am

yes, I do have GPU enabled.

no avatar
Bmachine
Member
 
Posts: 108
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue Jul 10, 2007 2:08 pm
Location: Sydney, AU and Los Angeles, CA
Info

by Bmachine » Sun Feb 27, 2011 8:23 pm

Yes, I am getting the same results.

I have posted a thread in the Autopano bug & discussion forum because that is where these issues should be reported.

Bo

http://www.autopano.net/forum/viewtopic.php?pid=78326#p78326
iMac 27. OS 10.8.5. Aperture, APG, PS and Lightzone.
Nikon D600. Mostly handheld.


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest