Multiple points of view  

Share your tips and tricks here or get help with any Autopano Pro / Giga problem!
No bug reports (of any kind) in this forum!
no avatar
JX
Member
 
Topic author
Posts: 29
Likes: 3 posts
Liked in: 0 post
Joined: Mon Jul 21, 2008 12:26 pm
Location: Paris
Info

Multiple points of view

by JX » Sat Aug 12, 2017 12:23 pm

I downloaded AutoPano Giga to try the multiple point of views feature, but the options seems to be absent from configuration dialogs. To be honest I don’t realy see a difference between the Giga and the plain vanilla version. What am I missing? Is this missing from the demo?

no avatar
marzipano
Member
 
Posts: 408
Likes: 0 post
Liked in: 14 posts
Joined: Sat Mar 05, 2011 1:32 pm
Location: Richmond London UK
Info

Re: Multiple points of view

by marzipano » Sat Aug 12, 2017 12:51 pm

It is in the optimisation settings (edit|settings) for APG and not implemented in APP and called "Viewpoint". It is accessible when "optimisation scope" is ficked across to "manual"

TBH I haven't found it to make all that much difference and I do my panos hand-held as a rule. I presume the slider has to be set to "Group" as I can't see that multiple viewpoints makes much sense by "Image"

JX likes this post.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest