D.warp for my 6 cam rig  

no avatar
tasheal
Member
 
Topic author
Posts: 37
Likes: 4 posts
Liked in: 0 post
Joined: Fri Mar 04, 2016 9:51 am
Info

D.warp for my 6 cam rig

by tasheal » Mon Apr 24, 2017 3:41 pm

Dear Kolor, if i don't have money for omni, I make on 3D printer rig for 6 ccams, can i use D.warp in AVP3 ?



2017-04-24_17-36-27.jpg
2



Your customers, student.

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2225
Likes: 1 post
Liked in: 134 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: D.warp for my 6 cam rig

by olivierbo » Tue Apr 25, 2017 10:32 am

Hello,

AVP3 is not yet ready. You will have to wait a beta version. I do not have any ETA, I'm sorry.
That said, you can try AVP 2.6.

Cheers,
Olivier

no avatar
tasheal
Member
 
Topic author
Posts: 37
Likes: 4 posts
Liked in: 0 post
Joined: Fri Mar 04, 2016 9:51 am
Info

Re: D.warp for my 6 cam rig

by tasheal » Wed May 17, 2017 4:35 pm

Hello!
Dear Kolor, if i don't have money for omni, I make on 3D printer rig for 6 ccams, can i use D.warp in AVP3 ?

Your customers, student.

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2225
Likes: 1 post
Liked in: 134 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: D.warp for my 6 cam rig

by olivierbo » Thu May 18, 2017 8:34 am

Hello,

AVP 3.0 Alpha1 has been released yesterday. D.WARP only works with Omnif for now but we plan to make D.WARP compatible with more rigs in the near future.

Best regards,
Olivier

no avatar
VRVisuals
New member
 
Posts: 2
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon May 01, 2017 10:20 am
Info

Re: D.warp for my 6 cam rig

by VRVisuals » Wed May 24, 2017 8:44 pm

olivierbo wrote:Hello,

AVP 3.0 Alpha1 has been released yesterday. D.WARP only works with Omnif for now but we plan to make D.WARP compatible with more rigs in the near future.

Best regards,
Olivier

Any ETA on that? I have a Freedom360 and really need the function quick. Stitching takes to much time with poor results now. D.warp is needed here :-)

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2225
Likes: 1 post
Liked in: 134 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: D.warp for my 6 cam rig

by olivierbo » Mon May 29, 2017 11:52 am

Hello,

I do not have any ETA, but the stable version of AVP 3.0 will come in few weeks. So stay tuned http://www.kolor.com/blog/

Cheers,
Olivier

no avatar
manny_castillo
New member
 
Posts: 8
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Mon Jan 16, 2017 5:20 pm
Location: Atlanta
Info

Re: D.warp for my 6 cam rig

by manny_castillo » Sat Jul 22, 2017 4:59 pm

Hi,
Any compatibility for D.Warp on a 360rize 7 camera rig? I have version 3.0.0 RC1
Thanks

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2225
Likes: 1 post
Liked in: 134 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: D.warp for my 6 cam rig

by olivierbo » Mon Jul 24, 2017 8:13 am

Hello,

Hello,

We continue to develop D.WARP to be compatible with a lot of different RIGs but we cannot ensure it will be compatible with all the RIGs.
Have you tested it?

Best,
Olivier

no avatar
manny_castillo
New member
 
Posts: 8
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Mon Jan 16, 2017 5:20 pm
Location: Atlanta
Info

Re: D.warp for my 6 cam rig

by manny_castillo » Tue Sep 12, 2017 12:47 am

I was able to use DWARP with a 7GoPro rig with no issues but now that updated to V3 RC3 I get an error saying that is not supported, DWARP was essential to my workflow. Can I re download the previous version or is there a fix for this?

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 2225
Likes: 1 post
Liked in: 134 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: D.warp for my 6 cam rig

by olivierbo » Tue Sep 12, 2017 8:42 am

Hello,

Did you change anything on your system except the version of AV? Which version was used before? Is it the same videos you cannot DWARP?
Also, did you remove any previous version of AV?

Best,
Olivier

no avatar
manny_castillo
New member
 
Posts: 8
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Mon Jan 16, 2017 5:20 pm
Location: Atlanta
Info

Re: D.warp for my 6 cam rig

by manny_castillo » Tue Sep 12, 2017 5:25 pm

Nothing changed, I used V3 RC1 and just installed V3 RC3, weirdly enough I was working on another video and it DWARPED it fine... not sure what the issue is. I only have v3 RC3 and v2.6 installed plus giga 4.4


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron