Page 1 of 1

Beta 2.6.1

PostPosted: Sun Nov 27, 2016 5:09 pm
by skeeterou
I just wanted to say great job on the newest beta! All the new features are great, especially the additions to the Omni Importer. No issues here yet!

Re: Beta 2.6.1

PostPosted: Mon Nov 28, 2016 6:46 pm
by studiob
When using the Reframe and Horizon plugins in Premiere, why are there "GoPro" watermarks all over the footage now? How do we get rid of that?

Re: Beta 2.6.1

PostPosted: Mon Nov 28, 2016 6:54 pm
by skeeterou
You need to re-register AVP and they will go away. Just open it up and put your code in.

Re: Beta 2.6.1

PostPosted: Mon Nov 28, 2016 7:01 pm
by studiob
When I open AVP it doesn't ask for serial # or anything. Is there an option to re-enter manually?

Thanks

Re: Beta 2.6.1

PostPosted: Mon Nov 28, 2016 7:03 pm
by skeeterou
Just uninstall and re-install. I'm sure that will work.

Re: Beta 2.6.1

PostPosted: Mon Nov 28, 2016 8:15 pm
by studiob
I downgraded back to 2.5 and that fixed it. No luck with 2.6.1 so I'll hold off on upgrading for now until that gets fixed.

Re: Beta 2.6.1

PostPosted: Thu Dec 08, 2016 6:04 pm
by pzd3mir
A couple of problems... Is it the media encoder that is kind of not working??

Somehow I get funny output...

I render in 4k cinema 30 fps.

When watching in VLC or GoPro VR Viewer (tried all backends, even installed K-lite Codec Pack) or Quicktime I can not jump to another point on timeline. The Video freezes, while Audio still seems to continue. When I do not jump on Timeline still the Video freezes allways at a certain point.

Youtube doesn't accept the uploaded Video, it starts over processing when at nearly 100%.
It says "Uploadfehler: Dateiverarbeitung nicht möglich" which means something like Upload error "Data processing not possible"

When importing the mp4 to Premiere, Premiere shows double the time and when exported is in slow motion, while Audio being normal and stoping when the video should be finished (Video is double the time it is supposed to be because of slow motion.

Other then that when you try to merge Video files together with the tool it doesn't merge them well. They have errors, grey artefacts and so on, so I had to merge em with AVP 2.5.


Do you have those problems as well?

cheers

Re: Beta 2.6.1

PostPosted: Thu Dec 15, 2016 11:12 am
by Emeric
Hi pzd3mir,
Yes we made important changes to our H.264/MP4 render pipeline for 2.6 and we are still hammering some issues.
The merger tool issues should be fixed in the beta 2, not sure for the "stuck video" problem but we are already working on it.

Regarding the "double time and slow motion" however, that's a new one. Would you consider sending us a short sample so we can see what's happening?