pano files not opening  

This forum is dedicated to Autopano Pro / Giga bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
no avatar
reinier
New member
 
Topic author
Posts: 4
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Oct 20, 2010 8:55 am
Info

pano files not opening

by reinier » Wed Dec 07, 2016 9:23 am

Hi,
All of a sudden my '.pano' files are not opening..!
I did a load of panos which I want to rerender (deadline loomin) and the .pano files won't open at all.
When I force the file to look for the image (by changing the source folder name) it detects it's missing the files.
When linked to the new foldername it marks them as found/green, but then when opening it just dissapears...
known issue?
thanks,

Reinier

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 1714
Likes: 1 post
Liked in: 102 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: pano files not opening

by olivierbo » Thu Dec 08, 2016 12:56 pm

Hello,

All the files must be in the same folder to avoid any problem. Can you try and let me know?

Cheers,
Olivier

no avatar
reinier
New member
 
Topic author
Posts: 4
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Wed Oct 20, 2010 8:55 am
Info

Re: pano files not opening

by reinier » Thu Dec 08, 2016 1:10 pm

Hi,
Found the problem (still not sure what it really was). My source files are a sequence of tif files from DavinviResolve (coming from C-DNG with colorcorrection on it) which seemed to be corrupt. After re-exporting it was OK and working again. (use Batch in Autopano Giga using a sequence of '.pano' files).
Thanks for the reply !
Reinier

User avatar
olivierbo
Kolor Team
 
Posts: 1714
Likes: 1 post
Liked in: 102 posts
Joined: Thu Nov 06, 2014 11:44 am
Info

Re: pano files not opening

by olivierbo » Thu Dec 08, 2016 1:41 pm

Hello Reinier,
Thanks for the feedback.
Good continuation and happy Holiday Season.

Best,
Olivier

adhamrozario likes this post.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests