Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Fri Aug 29, 2014 11:24 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 12:18 pm 
Offline
New member

Joined: Thu Oct 10, 2013 9:31 pm
Posts: 2
Hi! Just wondering if anyone else has had problems using Autopano Pro 3.5 to edit stitched panos from Autopano Video Pro? I use Windows 7 and follow the usual route of syncing vids, stitching, and then editing in APP/APG to alter the horizon, colour etc. I had no problems when editing in APG 3, but with APP 3.5(the new beta), I edit the pano, save it, but then find the pano hasn't updated in AVP. If I try to render the video anyway in AVP, it crashes. Is there a problem between AVP and the new APP 3.5 beta or is it a setting etc I can change?
I posted a message originally in the AVP bugs forum but then thought it might more likely be a APP problem, so I apologise if I've repeated myself. I'm on the cusp of buying the full versions after trying out all the trial versions but now feeling a bit worried that AVP has problems with APP 3.5!

Thanks for any help. :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 21, 2014 3:54 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Jan 05, 2009 1:57 pm
Posts: 341
Are you using AVP 1.5 ?
Pano file format has changed in APG 3.5 and only AVP 1.5 is able to read it.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group