Page 1 of 1

APG 3.5 beta 1...install errors

PostPosted: Mon Feb 03, 2014 6:14 pm
by mediavets
I got thess error messagea when installing APG 3.5 beta 1 64-bit Windows on Windows 8.1 Pro, using all default install options.

Re: APG 3.5 beta 1...install errors

PostPosted: Tue Feb 04, 2014 9:22 am
by Cliquetsy
I'd got that too, here is the solution: http://www.autopano.net/wiki-en/action/ ... or_message

Re: APG 3.5 beta 1...install errors

PostPosted: Tue Feb 04, 2014 10:22 pm
by gkaefer
I had the same two error Messages.
But ignoring them by clicking OK button "did solve" it - I mean apg 3.5b1 did run without any other Change....
Georg

Re: APG 3.5 beta 1...install errors

PostPosted: Sat Feb 08, 2014 11:54 am
by phil85
Hello to you all

Same problem here, I tried to follow the procedure indicated, I have not succeeded because of my English certainly =( , it does not surprise me too much.
There certainly was an action that I missed, and then go put your hands in the database without success record, I hesitate to insist.
So I reinstall APG 3.5 b1 with the same error messages but it still works, it prevents you to run it in some cases?

A tutorial in French would be useful to me certainly =D , I think I would not be alone in this case ;)

Re: APG 3.5 beta 1...install errors

PostPosted: Sat Feb 08, 2014 12:13 pm
by Destiny
Your wish has come true.... Now make mine come true... I don't like chocolates or flowers.. But I love things with lots of buttons.... and RAM :lol: :lol: =D

http://www.autopano.net/wiki-fr/Autopano_Solutions

Destiny..

Re: APG 3.5 beta 1...install errors

PostPosted: Sat Feb 08, 2014 12:31 pm
by phil85
Thks a lot Destiny :lol:

I followed the link you gave me, THANK YOU. But I'm not much more Advanced :/ because I still can not take control of this file. Pano, and the tutorial is in English in this message, the link in the French wiki page does not help me much this concerns not the registry