Error when opening P Clauss file.  

This forum is dedicated to Autopano Pro / Giga bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
no avatar
Xirinki
New member
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 01, 2013 1:20 am

Error when opening P Clauss file.

by Xirinki » Mon Jul 01, 2013 1:24 am

Greetins everyone,

Im new at autopano giga when im using a P Clauss Robot for taking my pictures.....but, whenever the P clauss generates the file to open the autopano giga i get this error....Can anyone help me?


http://postimg.org/image/uvowxv9bf/



In the folder where this script/autopano file is located, I also have a (.rpp) file.



Thank You.

no avatar
mediavets
Moderator
 
Posts: 14163
Joined: Wed Nov 14, 2007 2:12 pm
Location: Isleham, Cambridgeshire, UK.

by mediavets » Mon Jul 01, 2013 9:08 am

Xirinki wrote:Greetins everyone,

Im new at autopano giga when im using a P Clauss Robot for taking my pictures.....but, whenever the P clauss generates the file to open the autopano giga i get this error....Can anyone help me?


http://postimg.org/image/uvowxv9bf/



In the folder where this script/autopano file is located, I also have a (.rpp) file.



Thank You.

Welcome to the forum...

1. You can upload images with your posts if you use Post reply rather tha Quick post - then you'll find an image upload feature below the message composition box.

2. How many images are there in your image set?

What format are the images?

How large - pixel dimensions - is each image?

3. What version of Autopano Giga are you using and with which operating system?

4. What are the specifications of your computer - CPU, GPU, RAM, HDD etc?
Andrew Stephens
Many different Nodal Ninja and Agnos pano heads. Merlin/Panogear mount with Papywizard on Nokia Internet tablets.
Nikon D5100 and D40, Sigma 8mm f3.5 FE, Nikon 10.5mm FE, 35mm, 50mm, 18-55mm, 70-210mm. Promote control.

no avatar
Xirinki
New member
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 01, 2013 1:20 am

by Xirinki » Mon Jul 01, 2013 8:01 pm

mediavets wrote:
Xirinki wrote:Greetins everyone,

Im new at autopano giga when im using a P Clauss Robot for taking my pictures.....but, whenever the P clauss generates the file to open the autopano giga i get this error....Can anyone help me?


http://postimg.org/image/uvowxv9bf/



In the folder where this script/autopano file is located, I also have a (.rpp) file.



Thank You.

Welcome to the forum...

1. You can upload images with your posts if you use Post reply rather tha Quick post - then you'll find an image upload feature below the message composition box.

2. How many images are there in your image set?

1266

What format are the images?

JPG

How large - pixel dimensions - is each image?

3960 x 2640

3. What version of Autopano Giga are you using and with which operating system?

3.0

4. What are the specifications of your computer - CPU, GPU, RAM, HDD etc?

Intel Core i7 CPU 3.2 GHZ
RAM 64,0 GB (vengeance)
Video: Geforce GTX Titan
Motherboard Sabertooth X79.


Return to Autopano bug & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron