[APG 3.0.5 Win7 x64] Missing settings in the render setting dialog box  

This forum is dedicated to Autopano Pro / Giga bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
no avatar
lumelix
Member
 
Topic author
Posts: 528
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Oct 25, 2010 5:51 pm
Location: Switzerland
Info

[APG 3.0.5 Win7 x64] Missing settings in the render setting dialog box

by lumelix » Wed Mar 20, 2013 1:45 pm

In the render settings dialog box (in editor window) there are the extended blender settings missing (again).
Regards
Martin

User avatar
ThomasV
Kolor Team
 
Posts: 300
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Mon Aug 27, 2012 1:12 pm
Info

by ThomasV » Wed Mar 20, 2013 2:58 pm

Hello Martin,

These settings have been moved in the 'Quick preview' tool. We tought it is interesting to tweak thoses values while having the visual feedback of the preview.
Can you please explain us how it impacts your workflow ? Of course, if needed those options can be added back to the render settings dialog box.

Thanks,
Thomas

no avatar
lumelix
Member
 
Topic author
Posts: 528
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Oct 25, 2010 5:51 pm
Location: Switzerland
Info

by lumelix » Wed Mar 20, 2013 5:48 pm

Hi Thomas
Oh, I don't use this "Quick preview" a lot because most of time I know what I want ;)
And for giga-panos with several hundred images, "Quick" isn't really quick and usefull.
So if it's not a big thing it would be nice if the normal setting dialog box would be complete again.
No problem if the blender settings are also in this "Quick preview" tool.
Regards
Martin

User avatar
ThomasV
Kolor Team
 
Posts: 300
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Mon Aug 27, 2012 1:12 pm
Info

by ThomasV » Thu Mar 21, 2013 9:02 am

Ok Martin, thanks for the details. Issue 1848 opened.

Regards,
Thomas


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron