Anchors in 3.0.4 issue  

This forum is dedicated to Autopano Pro / Giga bug reports and features discussion.
Please read the posting rules before starting a topic!
User avatar
klausesser
Member
 
Topic author
Posts: 8836
Likes: 5 posts
Liked in: 64 posts
Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Location: Duesseldorf, Germany
Info

Anchors in 3.0.4 issue

by klausesser » Tue Mar 12, 2013 2:48 pm

Hi!

After the import via PapyWizard-XML with optimizing:

When i use ColorCorrection in 3.0.4 in this pano i have two areas of too much brightness. I´m rather experienced in using anchors - but i can´t get this issue away.
So i mean there might be a bug.

It´s numbers 3 and 4. I tried to set them as reference - no help. Set others a references - no help. Tried all other options in the settings - no help.

Stitching the same pano in 2.6 it´s allright . . .

Done with APG 2.6 see it here: www.360impressions.de/LiR

best, Klaus

P.S. - to make it clear: there IS NO light on the floor wher you see the bright area on pictures 3 and 4 . . .

1) APG 2.6.4
2) APG 3.0.4




Last edited by klausesser on Tue Mar 12, 2013 3:51 pm, edited 1 time in total.
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel

User avatar
ThomasV
Kolor Team
 
Posts: 300
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Mon Aug 27, 2012 1:12 pm
Info

by ThomasV » Wed Mar 13, 2013 10:30 am

Hello,

There is indeed something strange here...
Could you please upload the source pictures and the .pano to the FTP server so that we can give a deeper look at it ? (http://www.kolor.com/forum/t766-ftp-server).

Thanks,
Thomas

User avatar
klausesser
Member
 
Topic author
Posts: 8836
Likes: 5 posts
Liked in: 64 posts
Joined: Mon May 22, 2006 12:18 am
Location: Duesseldorf, Germany
Info

by klausesser » Wed Mar 13, 2013 11:24 am

ThomasV wrote:Hello,

There is indeed something strange here...
Could you please upload the source pictures and the .pano to the FTP server so that we can give a deeper look at it ? (http://www.kolor.com/forum/t766-ftp-server).

Thanks,
Thomas

Hi Thomas!

It´s 47 images of 21mpx each. The issue doesn´t occur in APG 2.6.4. And it doesn´t occur in PTGui.

I can resize the mages in the evening and load them up. But i can assure you: it´s not the images . . .

best, Klaus
Simplicity is the keynote of all true elegance. Coco Chanel

User avatar
ThomasV
Kolor Team
 
Posts: 300
Likes: 0 post
Liked in: 1 post
Joined: Mon Aug 27, 2012 1:12 pm
Info

by ThomasV » Wed Mar 13, 2013 11:53 am

Hi,

I am sure it does not come from the images. I just would like to exactly reproduce the issue.

Regards,
Thomas


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest