Image-stitching and virtual tour solutions My account Updates
It is currently Sun Oct 26, 2014 12:41 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Dec 09, 2012 9:39 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Sep 28, 2012 12:13 am
Posts: 22
I installed APP3, and immediately after installation it was running using English language for menus and dialogs. However, when I next booted the machine and started APP, it came up with German language menus. I changed it back to English and so far that choice has seemed to stick. I noticed another message here from someone saying that their installation had also gone to German menus, so maybe this isn't just a quirk of my system.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 09, 2012 9:57 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Jul 19, 2010 8:53 pm
Posts: 2137
Had the same thing......

_________________
Regards, Hans Keesom
I stitch and render for other photographers. Price: RMS^3, no cure no pay. If you want to concentrate on your business let me do the stitching for you.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 10, 2012 11:28 am 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Jan 05, 2009 1:57 pm
Posts: 341
issue 1643 opened


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 13, 2012 3:10 pm 
Offline
Administrator
User avatar

Joined: Mon Jan 05, 2009 1:57 pm
Posts: 341
Finally, I did not reproduce this issue.
May be something between beta and stable versions.
Will see if you have the same behaviour on next update...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 20, 2012 6:50 am 
Offline
Member

Joined: Fri Sep 28, 2012 12:13 am
Posts: 22
No, on update from 3.0.0 to 3.0.1, the language choice remained as English...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 22, 2013 1:58 am 
Offline
New member

Joined: Fri Dec 15, 2006 2:29 pm
Posts: 7
Update to 3.0.2 changed from English to German? How can I reset to English?


Last edited by glenj on Wed May 22, 2013 2:14 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 22, 2013 9:04 am 
Offline
Member

Joined: Thu May 16, 2013 4:10 pm
Posts: 90
glenj wrote:
Update to 3.0.2 changed from English to German? How can I reset to English?

Hello, you have to open the program, click the second menu bar "Editieren" and go in the settings "Einstellungen". In this new window look for the drop-down menu called "Sprache" and choose the language from there. Once selected click OK and restart the program.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group